Hur Trim Guinea Pig Nails

September 13

Hur Trim Guinea Pig Nails. Marsvin är stora små husdjur för både barn och vuxna. Liksom de flesta husdjur, de kräver lite grooming. Detta inkluderar trimning naglar på en regelbunden basis, vilket är en viktig del för att hålla din marsvin frisk. Du kan alltid ta ditt husdjur till en veterinär eller annan professionell för att ha sina naglar trimmas, men om du vill göra det själv följ sedan anvisningarna nedan.

Instruktioner

1 Använd antingen ett par vanliga mänskliga nagelklippare eller en uppsättning av sax-stil Clippers som finns i djuraffärer är speciellt konstruerade för smådjur. Den du använder är en fråga om personlig preferens.

2 Utnyttja hjälp av en andra person vid trimning marsvin naglar om du är ny på jobbet eller om ditt husdjur är fortfarande ganska liten. Med en andra person kommer det att tillåta en av er att hålla marsvin medan den andra gör skär.

3 Placera första fingret över marsvin bröst, mellan frambenen. Håll marsvin med ryggen mot dig. Detta kommer att göra det svårare för ditt husdjur att bita dig eller fly.

4 Håll ett ben ut och försiktigt klippa naglarna innan arbeta dig runt till andra fötter.

5 Börja på toppen av spiken och arbeta ner i motsats till att med början vid den snabbt. Detta kommer att hjälpa dig att undvika att skära för nära den snabba och potentiellt skada ditt husdjur.

6 Skär spiken ner så att det fortfarande finns ett litet utrymme mellan spetsen på spiken och snabbt. Om du inte kan avgöra var snabb eftersom naglar är svart, spela säkert och bara avbröt ca 1/4 tum.

7 Trimma ditt husdjur naglar var 30 dagar eller så. Vänta för länge kan tillåta spikar dags att börja curling, vilket gör det svårare att klippa dem.

8 Stoppa blödning genom att använda en alunstift eller pulver, finns på lokala apotek, appliceras direkt på toppen av spiken. Håll på ditt husdjur tills blödningen har avtagit.


  

Kommentar