Hur man gör en svartvit ko Fondant tårta

January 21

Skapa en ko tårta är ett bra alternativ när du kastar en lada tema barnkalas eller en födelsedagsfest för någon som gillar kor. Göra en kaka formad som en ko kan tyckas svårt, men det är inte. Täck kakan med sockerglasyr för att ge det en professionell, slätt utseende. Arbeta med fondant kan vara svårt, så om denna kaka är första gången, överväga att göra en praxis kaka några dagar innan festen.

Instruktioner

1 Ta en av dina 9-tums runda kakor och skär den så att det ser ut som en ko huvud. Huvudet skall vara äggformade med den övre smalare än botten och bör vara tillräckligt liten för att passa ovanpå den andra 9-tums rund kaka. När kakan är klar, kommer det att se ut som du är ansikte mot ansikte med en svart och vit ko.

2 Använd de återstående delarna av den 9-tums rund kaka och skär två ben former och två öron former av det. Benet former bör vara rektangulär med en smal topp och bred botten. Öronen bör utformas som ovaler.

3 Glasera din 9-tums rund kaka med ett tunt lager av vit glasyr. Detta kommer att hjälpa fondant hålla fast vid det.

4 Stänka majsstärkelse på en plan yta och rulla ut din vita sockerglasyr till 1/8-tums och tjocklek 1/4 tum. Bilda en bit tillräckligt stor för att täcka den stora kakan: s topp och sidor. Lägg fondant bit över 9-tums rund kaka och släta ut det så att den lätt täcker toppen och sidorna. Använd en kniv för att trimma bort överskottet fondant.

5 Placera rund kaka på mitten av en kaka diskens.

6 Fortsätta att rulla ut den vita fondanten och täcka kon huvudet, benen och öronen.

7 Placera ko huvudet på toppen av rund kaka. Lägga öronen på båda sidor av huvudet och placera de två benen vid basen av kakan.

8 Rulla ut din svarta fondant samma sätt som du gjorde med din vita sockerglasyr.

9 Använd en kniv för att skära ut svarta former du kommer att använda för kons fläckar. Skapa några som är stora, andra som är små och se till att variera formerna.

10 Pensla lite vatten på baksidan av fläckarna och placera dem på toppen av kakan i ett slumpmässigt mönster.

11 Lägg små choklad godis för att skapa ko ögon och näsborrar.


  

Kommentar