Hur man gör hemmagjord hud Lightner

January 14

Huden kan missfärgas till följd av flera olika faktorer, såsom solexponering, akne ärrbildning eller till följd av frätskador från överanvändning av hudvårdsprodukter. Lyckligtvis kan huden bli lättare enkelt och naturligt genom att använda några hemgjord hud blondering. Genom att använda dessa naturliga blondering rutinmässigt som en del av din hudvård regim, kan hud missfärgningar elimineras och hy kan återgå till ett balanserat, även utseende.

Instruktioner

1 exfolierar huden med en bakpulver pasta. Bakpulver lyfter naturligtvis bort döda hudceller och orenheter, vilket gör att huden för att avslöja nya, fräsch hud. Massera huden med bakpulver kan också tillåta porerna att bli unclogged, förhindrar huden från att ha akne, vilket kan resultera i akne ärrbildning. För att göra en hud exfoliant med hjälp av bakpulver, kombinera 2 msk. bakpulver med ett duggregn av vatten tills en mjuk pasta resultat. Blöt ansiktet och massera försiktigt bakpulver på huden under 30 sekunder. Skölj väl med vatten. Du kan använda en bakpulver exfoliant en gång per dag.

2 Ljusare huden med en citronsaft toner. Citronsaft kan lätta på huden genom att ta bort missfärgningar med hjälp av dess mycket sura egenskaper. Citronsaft kan användas på huden full styrka. Bara blöt en liten trasa eller bomullstuss i citronsaft, sedan torka den på ansiktet efter tvätt. Låt citronsaft torr på huden. Outspädd citronsaft kan användas för att lätta huden upp till tre gånger per dag.

3 Massera huden med vitamin E olja. Vitamin E olja är en mycket näringsrik och uppmjukande olja som mjukar upp huden och hjälper till att kasta av död hud och balansera hy. När döda hudceller och missfärgningar tas bort, kommer huden att bli ljusare och ljusare. Placera en klick av vitamin E olja på fingertopparna och massera olja på de områden av missfärgning i cirka två minuter. Torka bort överflödig olja med en mjuk trasa. Vitamin E olja kan användas upp till tre gånger per dag för att lätta och mjuka upp huden.


  

Kommentar