Motell med gratis parkering nära Seatac Airport

February 9

Motell med gratis parkering nära Seatac Airport


Reser kan vara ansträngande, både fysiskt och ekonomiskt. Att hitta ett hotell nära en flygplats som inte tar ut orimliga parkeringsavgifter kan vara en annan utmaning. Lyckligtvis finns det motell i närheten av Seattle-Tacoma International Airport, eller Sea-Tac, som erbjuder gratis parkering för gäster.

Tukwila Homewood Suites

Tillbringa natten på Tukwila Homewood Suites, fyra miles från Seattle-Tacoma International Airport. Detta svithotell har gäst rum med en eller två sovrum, fullt utrustat kök, separat vardagsrum, gratis höghastighetsanslutning till Internet och platt-tv med kabel. Hotellet erbjuder även sådana förmåner som gratis parkering, daglig gratis varm frukostbuffé och gratis aptitretare och drinkar på "Welcome Home mottagning" hölls måndag till torsdag. Du kan också äta på kvarterskrogar, som inkluderar Cheesecake Factory och hertigens Chowder House. De som vill utöva kan simma i poolen, träna i gymmet eller ta en promenad på vandringsleden. Hotellet har även en myntautomater tvättstuga. Husdjur som väger upp till 60 pund. kan bo med dig i ditt rum, men du kommer att debiteras en nonrefundable avgift.

Courtyard Seattle SeaTac

Ett annat hotell alternativ Tukwila är Courtyard Seattle SeaTac, bara 4,5 miles från flygplatsen. Detta hotell erbjuder sina gäster gratis parkering och gratis transfer till flygplatsen. Hotellet erbjuder rum och sviter med gratis höghastighetsanslutning till Internet, kabel-tv, kaffebryggare och king eller queen size-sängar med tryckavlastande madrasser. Vid slutet av dagen, kan du koppla av vid inomhuspoolen och bubbelpoolen eller träna i gymmet. Hotellet har även en myntautomater tvättstuga. Njut av frukost eller middag på hotellets restaurang Charleys eller prova områdets andra restauranger som Red Robin och California Pizza Kitchen.

Cedarbrook Lodge

Koppla av på Cedarbrook Lodge i Seattle, mindre än två miles från flygplatsen. Där finns rum med platt-TV, kaffebryggare, gratis trådlöst och fast höghastighetsanslutning till Internet och queen size-sängar med lyxiga sängkläder. Utnyttja hotellets gratis parkering och gratis transfer till och från både flygplatsen och Seattle Link light rail-stationen. Du kan börja dagen med en kontinental frukost, som ingår i priset på ditt rum, och njuta av lunch eller middag på på plats Copperleaf Restaurant. Koppla av med en dryckesoffer på Copperleaf Bar eller njuta av gratis snacks och drycker på hotellets informella mötesplatser, så kallade "levande rum." Du kan träna i gymmet eller utforska lodge promenadstråk. Hotellet har en begränsad mängd hund-vänliga rum. Du får ta en hund, upp till 50 lbs. i vikt, och måste betala en nonrefundable avgift.

Quality Inn Sea-Tac Airport

Ett annat alternativ Seattle är Quality Inn Sea-Tac Airport, ungefär en mil från flygplatsen. Här finns rum med gratis wi-fi, kaffebryggare, mikrovågsugn och kylskåp. Hotellet erbjuder också gratis parkering och gratis transfer till flygplatsen. Du kan hälsa dagen med en gratis frukost på på plats Q Corner Cafe och njuta av en måltid på en av områdets andra restauranger, såsom Daves Diner eller Denny. Du får ta två husdjur som väger 40 pund. eller mindre och måste betala en nattlig avgift per husdjur.


  

Kommentar