Hur man gör Clip-In Löshår för pengarna

November 29

Att clip-in hårförlängningar är ett av de enklaste saker du kan göra. Det är också möjligt att göra lite pengar i processen --- om du har lite vet hur. Denna artikel kommer att diskutera de båda delarna av processen: byggandet av hårförlängningar, och affärsplanering som är inblandade.

Instruktioner

Hur man gör Clip-i Löshår för pengarna

1 Börja med att samla små prover av människohår, eller köpa några direkt. Du kanske kan få gratisprover på lokal skönhet butiker eller på nätet. Vanligtvis måste du köpa håret själv. Beroende på din budget, kan du välja att starta med två till tre hår färgnyanser. Brunett, blond och rött är god förrätt. Du behöver inte hålla ett lager av hår.

2 Du kommer att beställa hårwefts för din klient när du gör en färgmatchning. Ett hår väft är lite "ridå av hår" eller enda lager av hår som är fastsatt på toppen av en bit av speciellt tyg. När du köper dem, kommer de utan klipp, och du kommer att behöva sy dem på sig själv. Vi kommer att få det steget kort. Du kan också välja att hålla en liten ring med en mängd av hårprover i olika nyanser, så att du kommer att ha en exakt matchning av dina kunder hår när man kör för att köpa håret. Denna ring kommer inte att vara väft, bara små bitar av hår som de du ser framför hårfärg rutor på skönhet butiker.

3 Köp 100 procent människohår i kundens hår skugga. Syntetiskt hår är tillgänglig för försäljning, men få människor använder syntetiskt hår. Det kan inte titulera vägen människohår kan och inte ser eller känner sig som äkta hår. Dessutom är 100 procent människohår optimal eftersom du kan vara säker på att det inte finns någon djurhår blandas i hårweften. De hårwefts bör paketeras och i gott skick.

4 Köp hårspännen, nål och tråd separat. Du kan använda en vanlig nål och bomullstråd att sy klippen på. Klippen kommer att vara små metallklämmor som dyker ut när du sätter press på dem. De bör vara i håret förlängningssektion på någon skönhetssalong.

5 Fäst klämmorna till inslag av hår genom att sy dem. Gummi sidan av klippet måste vidröra hårweften. Se till att clipsen är ordentligt fäst vid inslaget. Clips behöva vara fastsatt ungefär var 2 till 3 inches.

Så här startar Business

6 Spela det säkert genom att kontakta en försäkringsagent, en advokat och kanske en revisor. Om du funderar på att starta ett företag, är det oftast bäst att vara förberedd. Det finns ett antal saker som kan gå fel --- och du kommer att vilja att täckas om de gör --- såsom någon beslutar att stämma dig för en sämre produkt, anklagar dig för överladdning eller anta praxis dålig affär. Dessutom kan du behöva hjälp av en revisor förbereder din skatt varje år, eftersom du kommer att betraktas som egenföretagare.

7 Bygg en kundbas genom att vara värd partier eller reklam via lokala medel. Tidningar, tidskrifter och flygblad kan hjälpa dig att starta upp din verksamhet.

8 Tryck på bas med tidigare kunder. De refererar du till sina vänner och komma tillbaka till dig när de behöver nya tillägg.

Tips

  • Ju lägre kostnaderna för material som du köper för ditt företag, desto högre vinst du kan göra. Jämförelse shop för de bästa erbjudanden som finns.
  • Som med alla företag, misslyckande och förlust är ett möjligt utfall.

  

Kommentar