Hur man knyter Träningsbyxor

December 27

Hur man knyter Träningsbyxor


Få bottnar är mer bekväm än dragsko träningsbyxor. Dragsnöret löper under tyget och runt midjan, vilket gör denna typ av träningsbyxor ännu mer justerbar. Specifika stilar dragsko svettningar varierar, från sluten fotled att blossa. Dragsko material varierar också, om bomullsband, band eller en sammanflätad nylonlina. Vissa dragskor avsluta framsidan på linningen för att bilda en enda slinga, medan andra avsluta och sträcker sig i två distinkta ändar. Den typ av dragsko påverkar hur du knyter dina träningsbyxor.

Instruktioner

loop Cord

1 Dra slingkabeln bort från midjan tills träningsbyxor känner bekvämt ordentligt.

2 Fäst i början av din knut på basen av linningen och dra den befintliga slingkabeln till en slinga sig som om du var beredd att knyta en knut.

3 Dra slingan sladden tre fjärdedelar av vägen genom att skapa en sekundär slinga knut i stället för en fullständig knut. Detta gör att du enkelt lossa eller ta bort slips.

Två-End dragsko Tie

4 Dra båda ändar av dragsnöret bort från midjebandet tills dina träningsbyxor känner tillräckligt tät.

5 Överlappande, vrid och dra de två dragsko slutar som om du började knyta en rosett.

6 Knyt bågen genom att bilda en slinga med en ände, linda andra snöre runt första och dra igenom.

Tips

  • Håll båda ändarna av dina två ändar dragsko nås genom att binda de snoddar i en båge innan du kör din träningsbyxor genom tvättmaskinen. Att hålla snören tillgängliga är inte ett bekymmer för slingan dragsko stil.

  

Kommentar