Hur man skapar sedufrisyrer

August 24

Hur man skapar sedufrisyrer


Har du någonsin önskat att gå rakt, smidig och snygg frisyr utförs av några av de hetaste kändisar som Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Paris Hilton och så vidare? En majoritet av dessa kändisar idrotts Sedu frisyrer som är mycket populär bland kvinnor med vågig, tjockt och grovt hår som ofta är omöjligt att hantera. Här är hur man gör Sedu frisyrer:

Instruktioner

1 Köp din Sedu Ionic Ceramic Pro plattjärn som är unikt utformad och patenterat användning av keramiska plattor gjorda av turmalin kristaller. Den Sedu lägenheten stryker säljs exklusivt i salonger, skönhet leverans butiker och online. För mer information, se Resurser nedan.

2 Tvätta håret med varmt vatten med hjälp av en god kvalitet schampo.

3 Använd ett balsam efter schamponering och lämna den på i minst 2 minuter innan du sköljer ut med kallt vatten.

4 handduk torka håret försiktigt. Applicera hår styling gel, mousse eller anti-frizz serum till håret för att göra håret mer hanterbart.

5 Ta en rundborste och en hårtork och torka håret. Se till att du håller spetsen av torken pekar nedåt, i en parallell riktning håret.

6 Se till att ditt hår är så platt som möjligt.

7 Bestäm vilken typ av frisyr du vill skapa. Du kan skapa flera stilar såsom platta raka, mjuka lockar, fälla ut och vända på.

8 Skapa platt rak frisyr. Sätt i en 2-tums del av håret mellan plattorna i din Sedu strykjärn, och sedan pressa handtaget tillsammans. Glid långsamt genom håret från rötterna till ändarna. Upprepa detta tills du är klar uträtning allt hår.

9 Skapa mjuka lockar. Sätt i en 2-tums del av håret mellan plattorna i din Sedu strykjärn, och sedan pressa handtaget tillsammans. Glid långsamt genom håret från rötterna till ändarna och linda håret runt. Upprepa detta tills du är klar ger mjuka lockar håret.

10 Skapa en flip-out frisyr. Sätt i en 2-tums del av håret mellan plattorna i din Sedu strykjärn, och sedan pressa handtaget tillsammans. Glid långsamt genom håret från rötterna till ändarna och något vända ut ändarna. Upprepa detta tills du är klar att skapa flip-out frisyr.

11 Skapa flip-in frisyr. Sätt i en 2-tums del av håret mellan plattorna i din Sedu strykjärn, och sedan pressa handtaget tillsammans. Glid långsamt genom håret från rötterna till ändarna och något vända i ändarna. Upprepa detta tills du är klar att skapa flip-in frisyr.

12 Lägg till lite glans till håret med en god kvalitet glans-on spray. Använd inte för mycket av det eller ditt hår kommer att tynga. Njut av din nya look.

Tips

  • Få Sedu lägenheten stryker korrekt plåtstorlek beroende på håret storlek. Om du har kort till medellångt hår "är platt järn bäst. Den Sedu en ½" Sedu en platt järn är bättre om håret är medellång till lång. Men om du har tjockt eller ovanligt lockigt hår, är det bäst att gå med Sedu en ½ "plattång för att minska tid och ansträngning.
  • Använd en fintandad kam tillsammans med din Sedu plattång när riktning vågig eller lockigt hår.
  • Applicera hår serum och gel i fuktigt eller handdukstorkat hår.
  • Använd inte Sedu lägenheten stryker på vått hår. Det kan skada ditt hår permanent genom brännhet det.
  • Torka inte håret för mycket med handduken. Det kommer att bli svårt att räta ut lockarna med Sedu plattång.

  

Kommentar