Hur man drar en Bulldog Puppy

September 20

Hur man drar en Bulldog Puppy


Ritning bulldog valpar är lättast när de inte rör sig, oavsett om du är ny på ritning eller en erfaren artist, så vänta tills de sover eller ta bilder att använda som en guide. Innan du börjar, besluta om du föredrar penna eller träkol för svartvita kompositioner, eller försöka pasteller att lägga till färg till din skiss. Gör gott om utrymme på ett bord eller staffli, och arbeta med tillräckligt ljus.

Instruktioner

ditt ämne

1 Många bulldoggar har distinkta hängande käkar, som markerar deras ras. De har också korta, böjda ben.
Din ritning bör inkludera dessa fysiska egenskaper, beroende på om du bestämma om du vill rita hela hund eller bara huvudet, och vad hunden kommer att göra i din komposition.

2 Studera skissen ovan. Den viktigaste punkten av intresse är stort huvud.
Börja med att rita två koncentriska cirklar mot toppen av dina papper, den yttre cirkeln är huvudet och mindre är nosen och munnen. Rita Bulldog käkar som halvcirkelformade linjer som munnen. Ovanför munnen, dra ögon och näsa.
Placera Bulldog öron högt på huvudet.

3 Beskriv valpens kropp på papperet. Börja med att skissa mycket lätt. Lätta drag kan du göra några ändringar utan att markera papperet permanent.
Gör valpens huvud och tassar verkar för stor för sin kropp, som är kännetecknande för unga hundar.

4 Tänk valpens kropp att bli en serie av geometriska former.
I bulldoggar, är det runda huvudet fäst vid en oval kropp med nästan ingen hals.
Rita böjda ben som trianglar med cylindrar och stora cirklar för överdimensionerade tassar. Svansen är ofta en spiral eller en mager triangel.

5 Som valp form framgår av ritningen, mörkare kontur. Använda en korsmönstret för att indikera päls. Tryck lätt för ljus päls och tyngre för skuggor eller mörka hår områden.
Gör ögon gnistrar genom att lämna en vit höjdpunkt i mitten, och fjäder morrhåren bort från nosen för att skapa en tilltalande hundvalp look.


  

Kommentar