Hur man ersätta läsk i matlagning

November 5

Hur man ersätta läsk i matlagning


Läskedrycker ofta tillsätts i livsmedel och såser för deras sötma, smak och skumning. Många människor försöker att undvika att konsumera läsk som en dryck och i de livsmedel de laga mat. De korrekta substitut för soda behöver arbete för den särskilda skålen. En noggrant utvald läsk substitution kan komplettera de övriga ingredienserna i receptet. Du kan skapa en soda-fri version av dina favoriträtter med en flytande substitut.

Instruktioner

1 Lägg fruktjuice som en direkt volymsubstitution till recept där sötman av läskedrycker är mycket viktigt. De flesta fruktjuicer har tillräckligt med naturliga sockerarter att ersätta soda. Välj en fruktjuice sort för att matcha smaken av den ersatta läsk eller smaker av de andra ingredienserna.

2 Ersätta samma mängd öl i såser och livsmedel där brus kvaliteten på läsk är väsentlig. De små bubblorna i läsk och öl ger extra lyft till bakverk. Sockra öl med en tsk socker eller honung för att ersätta en del av de saknade sötma från soda.

3 Rör ersättningsvätskan in med de andra ingredienserna. Smaka den råa produkten om det är säkert. Koka en provdel om råvaran är inte säker för provsmakning.

4 Tillsätt mer socker eller honung till mat, om det saknas i smaktestet. Cook och tjäna skålen som vanligt.


  

Kommentar