Hur man gör en Charm Anklet

November 6

Hur man gör en Charm Anklet


En charm anklet eller armband är en djupt personlig smycke för många människor. Den anklet, som vanligtvis är gjord av en kedja, är prydd med berlocker och symboliska mynt av speciella ögonblick och minnen. Charmen anklet sparas och läggs till i flera år, blir en bärbar klippbok som lägger flash till varje outfit. Starta eget anklet är en rolig aktivitet, med ett affektionsvärde som kommer att växa.

Instruktioner

1 Välj en kedja för anklet som matchar det utseende du vill och passar bekvämt runt vristen. Många vristsmycken är enkla kedjor i guld eller silver, men du kan välja en utsmyckad kedja eller en unik färgad kedja. Se till att din anklet passar löst för att göra plats för charm du kommer att lägga.

2 Ordna charm runt anklet så att de är jämnt fördelade. Du kan också starta en charm fotlänk med bara en speciell charm. Kom ihåg att du kommer sannolikt vill lägga till denna anklet under åren, så det är OK om det är en liten bar i början.

3 Använd tång för att öppna en o-ring för varje charm.

4 Haka en charm till en öppen bindring och haka ringen till anklet kedja. Tryck försiktigt hoppa ringen stängas med tång, och upprepa med varje återstående charm efter din planerade arrangemang.

5 Samla och lägga charm för att markera speciella tillfällen som examen, förlova, hitta ditt första jobb eller komma ihåg en speciell semester.

Tips

  • Överväga att göra din egen hampa charm anklet genom att väva i charm som du knut ihop. Du skulle inte kunna lägga till denna stil över tiden.
  • Det finns också märken av charm armband och vrist som kräver särskilda charm. Om du föredrar en av dessa märken, följ juvelerare instruktioner för att lägga charm.
  • Var försiktig när du öppnar och stänger hoppa ringen för att undvika personskador, skador på ringen eller skada charm.

  

Kommentar