Råd om bokning Internationella flyg

October 23

Bokning internationella flygningar kan tyckas skrämmande uppgift om du inte vet mycket om hur man når din destination eller ta itu med reglerna för flygresor. Genom att följa några enkla tips, vet du vilka frågor att ställa din resebyrå eller hitta svar på nätet innan boka biljett till äventyr.

Tänk dig en resebyrå

Även bokning på nätet har blivit ganska vanligt, kan du överväga en resebyrå om du aldrig har bokat internationella resor innan. En agent kan erbjuda dig information om de bästa flygbolag, gemensamma rutter och reserestriktioner mest up-to-date. Som Society for Free Travel och gästfrihet hävdar, "Kunderna köper insikt" (se referens 1).

Research Off-SeasonTravel

Fundera på att resa i mitten av vintern (januari, februari, mars) eller sent på hösten (oktober, november), som är den traditionella off-säsonger. Bokar flyg under dessa långsamma resor perioder kan leda till betydligt lägre priser och färre problem på flygplatser. En extra bonus för lågsäsong resor, enligt SmarterTravel.com, är att du sannolikt kommer att hitta dig själv att träffa fler lokalbefolkningen och uppleva mer lokal kultur (se referens 2).

Tillbringa tid Pris-Kontroll

Sök efter biljetter tidigt så att du har gott om tid att shoppa. Jämför priser på olika resor webbplatser och, om möjligt, registrera dig för automatisk pris varningar för att meddela dig om priset på din resplan ändringar. Genom att spåra dessa prisförskjutningar över tiden, kommer du att börja få en känsla för vad den "genomsnittliga" priset för en flygning är. Vänta priset att falla under genomsnittet, sedan boka omedelbart. Var beredd på att boka några dagar tidigare eller senare än din ideala datum, eftersom det också kan påverka din flyg.

Var medveten om politikens begränsningar

Enligt CNN.com har online-bokning minskat på grund av problem över "finstilta" i online-politik (se referens 3). Vissa webbplatser erbjuder direkt stöd efter flyg du bokar via dem, medan andra kräver att du kontaktar flygbolag direkt för att ta itu med problem eller för att ändra eller avbryta reservationer. Även om detta har sänt vissa kunder tillbaka till resebyråer, online webbplatser förblir ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att boka internationella flygningar.

Välj Inställningar När du bokar

Välj din plats, väljer måltid preferenser, och vidta åtgärder för att ta itu med särskilda behov, till exempel husdjur, extra bagage, eller en rullstol. Ring flygbolaget direkt för att ta hand om dessa arrangemang, även om du bokar via en resebyrå. kan hanteras de flesta situationer med på flygplatsen, men du kommer att ha fler alternativ och några överraskningar om varje aspekt av ditt flyg har ordnats innan du kommer till flygplatsen.


  

Kommentar