Hur till Ship Bilar husgeråd till Hawaii

March 30

Du har just fått ditt drömjobb i Hawaii. Livet kunde inte bli mycket bättre än så här. Din ett stort bekymmer är hur man skickar allt över. Ditt företag kommer att betala dina rörliga kostnader, så allt du behöver ta reda på är logistiken för allt. Oroa dig inte. Detta kommer inte att vara så stor affär som du kanske tror att det kommer att bli. Det finns företag som gör sånt här hela tiden. Du kan hitta de företag och undvika vanliga misstag.

Instruktioner

1 Titta i Gula Sidorna för företag som levererar till Hawaii. Du kan också prova samma sökning på nätet. Det bör inte vara några problem att hitta flera olika sådana att välja mellan. Några välrenommerade företag som tillhandahåller Hawaii omlokalisering tjänster är Matson, Universal Transportation Services, Pasha Hawaii och Horizon Lines.

2 Prata med olika organisationer för att se vilken som gör att du känner det mest bekväma. Du kan också kolla runt med några vänner som kan ha flyttat till eller från Hawaii för att få sina åsikter. Gå inte med det billigaste enbart baserat på pris. Leta efter det bästa värdet när det gäller service och positiva recensioner.

3 Det är bäst att gå med ett företag som ser till att dina tillhörigheter kommer att levereras under tak eftersom havsvatten kan skada dina tillhörigheter. Många företag erbjuder stora shippable behållare. De kommer att släppa dem i ditt hus, du läser dem, då de transporterar dem till varvet och ladda dem på båten för ön.

4 Vissa företag skickar dörr till dörr medan andra tar dina tillhörigheter från hamn till hamn. Se till att du vet exakt vad företaget du väljer att gå med gör. En ganska typisk fraktpriset är $ 5000.

Tips

  • Om du har husdjur, måste du ge korrekt dokumentation av sina rabies vaccinationer, mikrochip implantation och patientjournaler för tulltjänstemän i Hawaiian flygplats för att få dem ut i staten. Husdjur kommer också att behöva stanna i karantän på flygplatsen under 5 till 30 dagar för att säkerställa rabies inte in i ön (som är den enda stat hittills som är fria från sjukdomen).
  • Undvika misstaget att tro att sälja alla dina saker och köpa ny när Hawaii kommer att spara pengar på fraktkostnader. Objekt är dyrare i Hawaii och vad du sparar i fraktkostnader kommer att ätas upp inflations priser på ön.

  

Kommentar