Husdjursvänliga Beach Front Hotell i Siesta Key, Florida

April 19

Husdjursvänliga Beach Front Hotell i Siesta Key, Florida


Siesta Key är en barriär ö som ligger utanför den centrala Floridas kust och ligger halvvägs mellan Sarasota och Mexikanska golfen. Känd som en tropisk semester flyktbilen, Siesta Key har en mängd olika husdjursvänligt, av vilka många är placerade på områdets vita sandstränder. Fritidsaktiviteter såsom surfing, vattenskidåkning, segling, simning och kajakpaddling åtnjuts inom området, liksom charterfisketjänster.

Beach Palms

Beach Palms ligger på stranden av Atlanten i vackra Siesta Key och har tropiska ön stugor och stranden visa sviter. Från och med 2010, hotellet erbjuds rum för gäster som reser med små hundar husdjursvänlig. Alla husdjur som bor på hotellet måste preapproved och debiteras en liten daglig avgift. Beach Palms kostnadsfri höghastighetsanslutning till Internet och strand stol uthyrning till gäster, liksom gästtvättmöjligheter och stora parkeringsplatser för båtar och fritidsfordon. Var och en av sviterna och stugorna är utrustade med kungen och drottningen size-sängar, mikrovågsugn, litet kylskåp och diskmaskiner. En mängd olika restauranger omger hotellet, som serverar en mängd olika amerikanska rätter och skaldjurs kök. Hummer Pot, Siesta Key Oyster Bar och Old Salty Dog är bland lokala favoriter.

Beach Palms
153 Beach Road
Siesta Key, Florida 34242
941-349-9900
beachpalms.com

Siesta Key Suites

Siesta Key Suites erbjuder sina gäster en tropisk paradisö ligger i hjärtat av Siesta Key, mittemot vita sandstränder. Hotellet ligger inom gångavstånd från Siesta Village, som ger besökarna tillgång till affärer, restauranger och nöjesställen. Siesta Key Suites har två utomhuspooler, hög hastighet trådlöst Internet, stora parkeringsmöjligheter och ett lusthus och grillplats. Var och en av hotellets sviter har ett fullt utrustat kök, sängkläder och handdukar, tv-apparater och videobandspelare och telefon service. Från och med 2010, hotellet erbjuds husdjursvänliga boende till små husdjur endast med förhands ledningens godkännande. Restauranger som ligger inom gångavstånd från hotellet inkluderar kapten Curt krabba och Oyster, Broken ägg och sköldpaddor restaurang på Little, alla visa upp skaldjur och amerikansk mat menyer.

Siesta Key Suites
523 Beach Road
Siesta Key, Florida 34242
941-349-1236
siestakeysuites.com

Tropical Shores Beach Resort

Från och med 2010, Tropical Shores Beach Resort erbjöd begränsade djurvänliga rum med förhandsgodkännande från ledningen. Hotellet tar ut en återbetalas husdjur-avgift på $ 50 och mandat att husdjur inte får vara kvar i rummet ensam när som helst. Tropical Shores Beach Resort har bekväma tjänster och bekvämligheter som inkluderar hög hastighet trådlöst internet, en uppvärmd utomhuspool och shuffleboard. Var och en av sviterna och effektivitet är utrustade med badlakan, hårtork, dockningsstation för iPod och fullt utrustade kök. Tv, dubbel och queen size-sängar och ett stort kylskåp också i rum. Lokala restauranger är mindre än en fem minuters bilresa från orten och inkluderar Daiquiri Deck Siesta Key, Broken ägg och Siesta Key Oyster Bar. Alla restauranger serverar ett stort urval med hjälp av lokala färska skaldjur och andra ingredienser.

Tropical Shores Beach Resort
6717 SaraSea Circle
Siesta Key, Florida 34242
941-349-3330
tropicalshores.com


  

Kommentar