Vad är det bästa sättet att ta bort Katthår Från Bedding?

August 27

Vad är det bästa sättet att ta bort Katthår Från Bedding?


Kattägare har en ständig kamp med katthår. Många kattägare inte har något emot den ständiga dammsugning och borstning av sina kattdjur att hålla pälsen runt huset under kontroll. Andra kattägare skulle föredra en lite mindre päls, särskilt på platser som sängen som kan utlösa allergier och astma. Det finns vissa produkter och tricks kattägare kan använda eller försöka ta bort katthår från sängkläder.

lint Rollers

Samma tejp lint borstrullar som används för dina kläder kan användas på sängkläder. I djuraffärer eller online-återförsäljare, kan du även köpa extra långa tejprullar just för detta ändamål. Allt du behöver göra är att rulla rullen på sängen och pälsen raggas upp och fastnar på bandet. Du kan sedan ta bort tejpen och kasta bort den.

Våt trasa

En annan enkel metod: Få en tvättlapp verkligen fuktig och sedan gnugga bort katthår. Pälsen kommer att lossna sängkläder och fastnar på trasan. När trasan är full av päls, kan du skölja bort det i diskhon. Du kommer mestadels sannolikt att behöva upprepa denna process flera gånger för att få alla päls av sängkläder.

Tvätta sängkläder

Tvättning av sängkläder är förmodligen det mest effektiva sättet att avlägsna det mesta av eller hela den kattpäls. Vecko tvätt kommer att förhindra en uppbyggnad en katthår. Börja med att ta sängkläder utanför och skaka av så mycket av katthår som möjligt. Sedan ladda det i tvättmaskinen som vanligt. Inte överbelasta maskinen. Att tvätta bort så mycket katthår som möjligt, separera sängkläder i flera små laster men använder full belastning inställningar. Torka strö med hjälp av sköljmedel torktumlare ark. En lasten är gjort, kommer du att kunna se hur mycket katthår lossnade genom att kontrollera torkens ludd catcher. Detta kommer att behöva rengöras efter varje belastning.

Förebyggande

En snabb knep för att förhindra kattpäls från att komma på sängkläder är att sätta ett blad över den består sängen på morgonen. På så sätt din katt kan koppla på sängen utan att sprida sin päls på själva sängkläder. På natten kan du ta bort arket och, om katterna är låsta ut ur rummet, har en säng utan päls.


  

Kommentar