Vilka är fördelarna med Honey Bee Pollen?

August 25

Vilka är fördelarna med Honey Bee Pollen?


Honungsbin samla pollen på benen från ståndare av blommor från vilka de samla nektar. I kombination med bee enzymer, blir pollen vad vi känner som bipollen, som har många användningsområden för mänskligheten.

prostata hälsa

Universitetssjukhuset i Wales genomfört en studie som testade effekterna av bipollen på prostata hälsa. Dr. C. Leigh Broadhurst sade bipollen visat sig vara effektiva vid behandling prostatit och prostataförstoring.

Långt liv

Dr G Liebold, en läkare i Karlsrude, Tyskland, har genomfört ett stort antal medicinska studier som han säger tyder på att bipollen kan öka en persons liv. Baserat på en av sina studier, säger han att bipollen "bör betraktas som en universell geriatrisk behandling i form av en naturlig åtgärd."

Viktminskning

Bipollen anses vara effektiv i viktminskning eftersom lecitin, ett ämne rikligt i bipollen, avlägsnar fett från kroppen. Lecitin har också visat sig öka ämnesomsättningen.

hormonnivåer

Bipollen har använts för att upprätthålla reproduktiv hälsa hos människor. I sin studie, hävdade Dr G Liebold att de som hade tagit en bipollen kompletterar visade förbättringar i hormonnivåerna. Normala hormonnivåer förbättra reproduktionen potential, eller förmågan att reproducera sig.

Sätt att ta Bee Pollen

Bipollen kommer i en mängd olika former. Det säljs i hälsokostaffärer som tabletter, kapslar, granuler och piller. Multi-source pollen anses bättre än en enda källa eftersom det innehåller flest näringsämnen, vitaminer, mineraler och enzymer.

disclaimer

Många studier och tester har genomförts om fördelarna med honungsbiet pollen, men ingen har vetenskapligt eller medicinskt verifieras.


  

Kommentar