Vad att bära till middag på en Royal Caribbean Cruise

April 13

Alternativen verkar oändliga när det gäller att äta på en Royal Caribbean kryssningsfartyg. Från de traditionella kryssnings bufféer till specialitet restauranger och även rumsservice, kommer passagerarna inte gå hungrig. Varje restaurang erbjuder en annorlunda upplevelse för passagerarna. Allt de måste göra är att klä upp för middag och njuta.

Typer av Dinners

Det finns tre olika typer av middagar medan man äter i den stora matsalen av en Royal Caribbean kryssningsfartyg. Passagerare bör kontrollera i förväg, eftersom schemat varierar beroende på längden på kryssning. De tre kategorier är avslappnad, smarta vardaglig och formella.

För casual kvällarna är män uppmanas att bära sport skjortor och byxor. Kvinnor kan hålla sig till sundresses eller byxor. Dessa kvällar uppträder vanligen på den första natten av de flesta Royal Caribbean Cruises.

Smart casual klädsel är lite dressier. Män förväntas bära kavajer och slipsar. Kvinnor kan var klänningar eller pantsuits.

De mest eleganta kvällar följer en formell klädsel. Royal Caribbean ber män att äta i kostym och slips eller smoking. Kvinnor förväntas bära cocktail klänningar.

Ingen Tux? Inga problem

Om du inte äger en smoking, oroa dig inte. Män kan välja att bära en kostym, eller händelse hyra en smoking från Royal Caribbean. Bara ge dina mått och tux kommer att levereras till din hytt. Paket finns tillgängliga för runt $ 100 och inkluderar jacka, byxor, skjortor, bältet och fluga (eller väst och slips), och manschettknappar.

problem förpacknings

Med tre olika klädkoder att följa, det är ingen lätt uppgift att packa för alla middagar du kommer att njuta av på ett kryssningsfartyg. Royal Caribbean uppmuntrar passagerare att få kläder i liknande färger, så olika toppar och bottnar kan bäras mer än en gång. Detta kommer att hjälpa till att minimera vad du behöver klämma in en resväska.

Tolkning kan variera

Varje passagerare tolkning av riktlinjerna kommer att variera. På smart casual nätter, kan du se en passagerare bär jeans eller en mycket formell klädsel. Shorts, t-shirts och badkläder är inte tillåtna i Royal Caribbean matsalar vid middagen. Casual dining finns alltid tillgängliga på ombord kaféer.


  

Kommentar