Vilka är fördelarna med undervisa utomlands?

July 5

Vilka är fördelarna med undervisa utomlands?


Fördelarna med utomlands är många och ofta mycket personligt, eftersom människor väljer att undervisa utomlands av många olika skäl. De främsta fördelarna med utomlands, dock möjligheterna att fördjupa sig i olika kulturer, lära sig nya språk, få betalt för att resa, utbyta tvärkulturella idéer och erfarenheter professionell framgång. Lärare som arbetar utomlands kan finna sig att arbeta för att hjälpa de samhällen de lever och undervisar i. En annan fördel är att kunna fullfölja drömmar som innehåller reser, såsom skriftligt, gör dokumentärer eller konst, volontärarbete och studerar utomlands. De flesta människor som undervisar utomlands undervisa i engelska, eftersom det är ett ämne som är i hög efterfrågan i andra länder och även den som amerikanerna är mest kvalificerade att undervisa. Men lärare som har avancerade grader har fler möjligheter att undervisa i sina särskilda områden. Länder som har obligatorisk engelska utbildning för barn är särskilt angelägna om att anställa engelska som modersmål att undervisa i sina skolor.

Geografi

Det finns nästan inga gränser för var en person kan undervisa i engelska utomlands. Nästan alla icke-engelskspråkiga länder har skolor som anställer lärare från utlandet för att lära barn och vuxna. Det finns undantag --- till exempel, är det svårt eller nästan omöjligt att få ett lärarjobb i ett land som inte har diplomatiska förbindelser med USA. En av fördelarna med utomlands är möjligheten att få kontakt med människor som har historiskt sett dåliga relationer med USA sedan lärare är inte USA: s regering arbetare, har de frihet att utbyta idéer med människor i det land de väljer att undervisa i. US lärare välkomnas i länder som USA tidigare har varit i krig eller kalla kriget med, bland annat Vietnam, Japan och Ryssland. En lärare i dessa länder har möjlighet att bli vänner med människor vars regeringar var amerikanska fiender. Detta kan vara en ödmjuka och givande erfarenhet.

typer

Personer som undervisar utomlands har ett brett utbud av yrken att välja mellan. Det finns flera typer av lärarjobb utomlands --- undervisa engelska för barn, undervisar studenter som behöver lära sig engelska för college, undervisning affärsengelska och undervisning vuxna som vill komma till USA för att studera eller arbeta. Människor som utövar undervisning karriärer utomlands kan finna sig som specialiserat sig på vissa typer av undervisning i engelska, såsom undervisning tidiga elever eller undervisning med datorer.

Tidsram

En annan fördel med utomlands är möjligheten att hitta jobb året runt --- varje land är på en annan tidsplan för grundskolor och undervisa engelska till vuxna vanligtvis händer i privata skolor som anställer kontinuerligt. En sak att ta hänsyn till är att det kan ta flera månader för alla papper att gå igenom, inklusive arbetstillstånd och boende. Av denna anledning är det viktigt att planera när man letar efter lärarjobb utomlands.

överväganden

Varje land och skola har sina egna krav för att vara en lärare. Minimum kravet är att vara en engelska som modersmål från ett land som talar engelska, såsom USA, Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland. Men vissa länder har strängare krav. Till exempel kommer många asiatiska länder inte att lärare som inte har minst en kandidatexamen. Andra länder kan kräva en lärarexamen för att undervisa i engelska utomlands. Några exempel på certifikat för att undervisa i engelska utomlands är Cambridge, TEFL (Undervisning engelska som främmande språk), TESOL (Undervisning engelska till som talar andra språk) och CELTA (Certificate i engelska språkundervisningen till vuxna). Kontrollera med landet och skolan för att se vilka specifika kvalifikationer som behövs. Daves ESL Cafe, som kan hittas på eslcafe.com är en välkänd plats för att leta efter internationella lediga jobb.

Lön

Lönen för en utländsk lärare kommer att variera kraftigt beroende på land, skola och mängden utbildning lärare har. Till exempel kommer en utländsk lärare med en magisterexamen i TESOL kunna betinga ett högre lön än någon som har en TESOL certifikat. I allmänhet asiatiska länder --- inklusive Japan och Vietnam --- betala mest. Vissa skolor erbjuder förmåner utöver lön, inklusive gratis språkkurser, transport, sjukförsäkring och förskottsbetalning för flygbiljetter och visum. Andra skolor erbjuder ett minimum --- bara tillräckligt med pengar för att leva, förutom en lägenhet. Ett exempel på dessa typer av skolor är de som finns i Ryssland, som i allmänhet endast betalar tillräckligt för att leva bekvämt. I vissa fall kommer lärare att behöva ta ett andra jobb handledning på sidan för att gå ihop. Shoppa och se vad de olika skolor erbjuder i det land du valt.

Varning

Även om det finns otaliga fördelar utomlands, bör blivande lärare vara uppmärksam på flera saker. Sök i databasen på Daves ESL Cafe innan de accepterar ett jobb att se till att skolan är legitimt. Det finns vissa skolor som kör bedrägerier och antingen inte hedra kontrakt eller inte lever upp till de avtal de gör med lärare. Alla människor som tar jobb utomlands bör registrera med sin ambassad i landet. Slutligen bör lärare som arbetar utomlands erkänna att levnadsstandarden kan vara långt under vad som anses normalt i USA varje blivande lärare ska genomföra omfattande forskning på landet och skolan innan ett åtagande att lära där.


  

Kommentar