Flyg Regler för incheckade väskor

June 6

Flyg Regler för incheckade väskor


Samma allmänna regler för incheckade väskor gäller för varje flygbolag, men det finns vissa skillnader i internationella resor. Du kommer att vilja kontrollera med ditt flygbolag för att vara säker på att du förstår deras bagage vikt och storleksbegränsningar. Avgifter för poster för stora eller tunga är betydande, så du vill undvika dessa avgifter.

inhemska resor

De flesta flygbolag nu betalt för incheckade väskor på inrikesflyg; Trots detta finns det begränsningar för storleken och vikten du kan ta. Mät din väska för att vara säker på att det läggs upp till 62 dimensionella inches eller mindre. För flygändamål, mätning av en längd av resväskan plus en bredd, plus en höjd lika med de dimensionella inches av objektet inklusive eventuella utskjutande delar, såsom hjul eller handtag (i förvaringsläge). Inhemsk vikt begränsningen är 50 pounds. Påsar över 62 inches eller 50 pounds kommer att medföra extra kostnader. Obs! Kostnadsökningar med varje ytterligare incheckad väska. Även om du är villig att betala för flera påsar, kontrollera med din operatör för att se om de begränsar hur många du kan kontrollera. Till exempel begränsar Delta Airlines antalet kontrollerade, betalda påsar till fyra per passagerare.

International Travel

I allmänhet den inhemska bagage storlek och vikt begränsningar gäller för internationella resenärer, utom när de reser till Brasilien du har en 70 pund ersättning. På många flyg kan du kontrollera upp till två påsar utan kostnad. Undantag som flyger till eller genom Europa och Indien, där du får en gratis incheckad väska. Flyg till Kanada är under den inhemska resor bagageregler och du kommer att debiteras för att kontrollera en resväska. Den internationella ingen avgift för incheckad väska regeln gäller även för inrikesflyg på väg till internationella destinationer. Till exempel flyger från Dallas-Fort Worth International Airport till Los Angeles med dina incheckade väskor utan kostnad när du tar ett anslutningsflyg från Los Angeles till Taiwan.

Alternativ till en traditionell resväska

Överväg att använda en kraftig wellpapplåda i stället för en resväska. Väg den tomma resväska. Är chansen att det väger tre till sju pounds. Pack i en låda för att dra nytta av de pounds vunnits från en ändaruttag. Samma storlek och vikt restriktioner för inrikes eller internationella resor, kontakta flygbolaget om din specifika internationell destination att vissa lådor är tillåtna. En ruta kan vara användbart när du tar affärsrelaterade papper och utrustning eller gåvor som inte kommer att återvända hem med dig.

säregenhetpunkter

Om du behöver transportera specialvaror såsom babyskydd, skjutvapen, musikinstrument, sportutrustning och hjälpmedel, kontrollera med flygbolaget du kommer att använda för att se vad förpackningar och avgifter tillkommer.

förbjudna föremål

Transportation Security Administration (TSA) begränsar objekt i incheckat bagage samt i handbagage. Vissa objekt kan vara tillåten i incheckade väskor (till exempel, kofot, luftgevär, pilar) som inte är tillåtna i handbagage. För en fullständig lista över förbjudna föremål, använd länken nedan referenser. Sprängämnen, kemikalier, är lättantändliga föremål tillåts inte i något bagage.


  

Kommentar