Hur att resa med Bare Minerals Make-Up

February 2

Bare Minerals infördes till kosmetika världen 1995 av Bare Escentuals vd Leslie Blodgett. Marknadsförs som en 100-procentigt ren makeup linje, är Bare Minerals lösningen till kvinnor över hela världen med känslig hud, eller för dem som bara vill ha en mer naturligt sätt att se vacker. Stiftelsen, Mineral Veil, rodnar och vissa ögonskuggor alla har en plast sil bit inne i burken. När alltför mycket produkten kommer upp genom sil, kan det vara en katastrof väntar på att hända. Detta kan göra resandet lite svårt, men det är ett problem lätt fast.

Instruktioner

1 Ta bort plast sil bit från burken. Skjut en nagel under läppen av sil och mycket lyft försiktigt upp. Du kan behöva lossa sikten på varje sida innan det kommer helt att släppa.

2 Häll något smink hålls i silen tillbaka in i botten av burken. Använda en pappershandduk för att rengöra sikten, både topp och botten. Se till att ingen resterande makeup kvar på någon del av sikten. Vid behov kan du tvätta den i varmt vatten, men var noga med att skölja och torka ordentligt innan du fortsätter.

3 Placera en bit genomskinlig tejp över hålen på toppen av silen. Bandet ska placeras så att när den släpps tillbaka i burken, kommer bandet att ställas inför dig, inte produkten. Beroende på storleken av burken, kan du behöva två tejpbitar för att säkert täcka alla hålen. Mindre burkar som de som används för ögonskugga får endast begära en.

4 Använda säkerhetsnål och försiktigt peta ett hål genom en eller två av hålen nu täckt med tejp. Vicka stiftet runt för att helt öppna hålet.

5 Placera sikten tillbaka i burken, var noga med att trycka ned hela vägen runt så det är väl säkrad.

6 Placera en bomull runt in i toppen av siktens och sätt på locket. Du är nu redo att resa med dina Bare Minerals! Bandet som täcker de flesta av hålen kommer att förhindra all produkten från att komma ut i toppen. Hålen du har skapat kommer att tillåta precis rätt mängd produkt att fly när du är redo att använda den. Bomulls runda samlar alla mineraler som kan undgå dessa hål under shuffle att resa.

Tips

  • När du köper en ny burk produkt, kan du helt enkelt peta ett hål i skydds klistermärke täcker sikten i stället för att ta bort den för att ersätta den med tejp.

  

Kommentar