Beauty tips för 40-åriga kvinnor

January 31

Beauty tips för 40-åriga kvinnor


När du vänder 40, du vill se det bästa du kan utan alltför hårt försöka återuppleva yngre dagar som en tonåring eller ung vuxen. En av de viktigaste sakerna du kan göra för att hålla vacker är upprätthålla en hälsosam livsstil. Du vill vara säker på att du tar de vitaminer du behöver, öva så ofta som möjligt, äta hälsosammare mat och eliminera dåliga vanor som rökning eller överdriven alkoholkonsumtion.

Undvik tunga Mängder av Makeup

En sak du inte vill göra vid denna ålder sätts stora mängder smink i ansiktet eftersom det inte ger dig den mogna utseende du letar efter. I stället välja en fin mineral puder som matchar din hudton. Du kan också bära grädde rodnar och mjukare färgad läppglans, som kommer att dämpa de fina linjer och rynkor i ansiktet.

Behåll din Facial Beauty

En annan skönhet tips är att upprätthålla god ansikts hudvård. Du kan göra detta genom att gå till sängs vid en tidigare tidpunkt (före 9:00) och sätta på ansiktsskrubb, masker eller ansiktskrämer. Besök varuhus skönhet räknare för att få rekommendationer om produkter som kan minska mörka cirklar eller baggy huden under ögonen. Du kan också lägga en del vaselin runt ögonen innan sängen för att göra huden fast.

Klänning Sexig och stilrena men åldersanpassad

När du letar efter kläder, hålla sig borta från kläder som är alltför trendiga, med alltför ljusa eller starka färger, eller för litet för din kroppstyp. Istället väljer vardagliga kläder med mjuka och neutrala färger såsom khaki, grå, marinblå, mörkgrön eller vit. Du bör inte heller ha perfekt matchade kläder eftersom detta är föråldrad. När bär klänningar som kan visa för mycket klyvning, bära en linne under.

Bär åldersanpassad frisyrer

Du bör ha en frisyr som är anpassade till din personlighet, men fortfarande åldersanpassad. För dem som vill ha en kortare titt, kan du bära den klassiska bob cut. En annan bra idé är att pixie snitt, som är en skiktad frisyr som är skuren mycket kort.


  

Kommentar