Bra livsmedel för en brasa

December 27

Bra livsmedel för en brasa


Eldar har införlivats i många traditioner under årtionden. Från födelsedagar på stranden, camping under stjärnorna, du kanske har varit på ett bål eller två. Läckra livsmedel som är rätt för en brasa gör upplevelsen av festa med vänner och familj så mycket mer minnesvärd.

Kabobs för en brasa Treat

Bra livsmedel för en brasa

Kabobs är ett bra alternativ för en brasa.

Kabobs erbjuder bekvämlighet, variation och attraktiva displayer. Kabobs kan göras med kött och grönsaker; bara kryddat kött; eller helt av grönsaker och frukt för vegetarianer i publiken. För att göra det roligt för dina gäster, lägga ut spett samt ett sortiment av livsmedel och ge dem möjlighet att montera kabobs enligt deras smak. Laga kabobs över lågorna, roterande då och då tills kokta. Ha kul med dessa, är himlen gränsen.

Choklad-Fyllda bananer

Bra livsmedel för en brasa

Njut av en choklad bananer dessert.

Denna post kombinerar två stora smaker för en läcker och unik behandling. Ta en banan och skära slitsar i huden. Sätt choklad rutor (mjölk, mörk eller vit) i slitsarna och täcka banan i aluminiumfolie. Sätt inslagna banan på en pinne och laga mat över öppen eld. När värmde, öppna, skal och njuta.

Varmkorv

Bra livsmedel för en brasa

Hotdogs är en klassisk behandling på bål.

Varm korv är en favorit på bål. Nu finns det även vegetariska varmkorv så ingen behöver lämnas ut. Ta en varmkorv (veggie eller icke-veggie) och placera den på en pinne. Rotera hunden ovanför lågan tills förmörkade att passa dig. Sticka den i en bulle, lägg till dina favoriter kryddor och du är klar.

Smält ost smörgåsar

Bra livsmedel för en brasa

En smält ost smörgås kan tillagas över en brasa.

Smält ost smörgåsar är ett enkelt alternativ. Om du har en metallsmörgåsgrill som är gjord för att gå över öppen eld, placera smörgås i maker och rotera över lågan tills osten smält.

Bakad potatis

Bra livsmedel för en brasa

En bakad potatis över bål är ett alternativ.

Bakad potatis är förtjusande som helst och en brasa där är inget undantag. Pensla potatis med olja och strö över salt och peppar. Linda potatis i folie och grilla över öppen eld. Topp med gräddfil och gräslök.

s'mores

Den S'more är kanske en av de mest kända brasa desserter. S'mores kan göras genom att placera marshmallow på spett och vrida den över lågan tills marshmallow är önskad konsistens. Ta två graham musikanter och plats choklad och rostade marshmallow ovanpå.


  

Kommentar