Information om Royal Caribbean International

October 19

Information om Royal Caribbean International


Royal Caribbean International erbjuder kryssningar till destinationer runt om i världen för att tillfredsställa alla önskemål. Ombord aktiviteter och bekvämligheter tillåter resenärer att känna sig hemma och ger en oändlig mängd saker att göra. Att vara på dessa kryssningsfartyg håller passagerare upptagen, om inte självklart, vill de bara sitta och slappna av. Det finns boende för det också. Att välja Royal Caribbean International för en kryssning kommer att resultera i en resa under en livstid.

Om Royal Caribbean International

Royal Caribbean Internationals motto är "Varför inte?" Den här taggen linje hoppas att uppmuntra blivande resenärer att göra saker de aldrig trodde var möjligt i samband med en kryssning som segling till Belize att njuta av grottan slangen. Betjänar sex kontinenter, Royal Caribbean besöker 81 länder och erbjuder 280 portar att segla från. I Europa, nu erbjuda de åtta kryssningsfartyg. Dessutom kan resenärerna ombord på ett fartyg till Asien, Australien och Sydamerika.

särskilda resmål

Royal Caribbean International seglar till följande platser: Alaska, Asien, Australien, Bahamas, Bermuda, Kanada, Karibien, Dubai, Europa, Hawaii, Mexiko, Pacific Northwest, Panamakanalen och Sydamerika. Cruisers kan också välja för resor till olika platser eller helt enkelt gå på en kryssning till havs. Om du vill veta mer om dessa kryssningar och där de går specifikt i varje land eller ö, besök webbplatsen som anges i avsnittet resurser på den här sidan.

Roliga saker att göra Ombord

Spendera tid på en Royal Caribbean International kryssningsfartyg är lika spännande som destination själv. Det finns nonstop saker att göra för att tillfredsställa människor med alla typer av personligheter. Äventyr asylsökande kommer att få beundra havet från ovanpå en klättervägg eller rida en våg simulator på Flowrider. Fitness buffs kommer njuta av tiden på det välutrustade gymmet eller kör på banan. Spel entusiaster kommer att ha roligt att spela basket och golf. De som letar efter något lite mer avkopplande kommer att vilja träffa spa, shoppa eller äta på en av de många restaurang alternativ ombord. Alla kommer att få ta in en show eller registrera dig för en rolig, personlig utveckling klass i handduk vikning, isskulptering eller vegetabiliska carving. Aktiviteter varierar beroende på fartyg.

roliga utflykter

När fartyget har nått sin destination, det finns en mängd olika utflykter att inleda bör kryssare faktiskt har lust att lämna allt det roliga de har ombord. De kan välja mellan: äventyrsresor såsom 4x4 terrängkörning, vattenaktiviteter som snorkling, kök turer som inkluderar pubrundor, turnera med flyg i en helikopter, sightseeing ön, utställningar och vildmarksäventyr.

Privata öar Ägs av Royal Caribbean International

Royal Caribbean International är framgångsrik på att köra kryssningsfartyg som kryssning runt om i världen. Kryssningsfartyg kryssning också till två öar som ägs av bolaget självt. Labadee, som ligger utanför den norra kusten av Haiti, anställda 300 lokalbefolkningen och har en loppmarknad, stränder, vattensporter, zip-linjer och en vatten lekplats för turister att njuta av. Cruisers kan också slappna av, besök deras ö CoCo Cay i Bahamas för att utforska naturstigar, havsliv av alla slag, shopping och stränder.


  

Kommentar