Hur Marble Cake smet

December 12

Hur Marble Cake smet


Imponera på dina vänner och familj med en elegant tvåfärgad marmor tårta för en födelsedag, semester eller middag. Processen tar bara några extra steg och kommer att skilja din tårta visuellt och stimulera smaklökarna med sin kombination eller smaker. Den marmorering processen innebär en särskild smet behandling innan du sätter din tårta i ugnen. Njut av en vackert tigerkaka nästa gång du bakar.

Instruktioner

1 Välj en tigerkaka recept som passar tillfället och din smak. Jordgubb och vanilj matchar färgerna på Alla hjärtans dag, medan choklad och vanilj kommer att glädja på alla tillfällen.

2 Scoop en sked smet åt gången i din bakform eller fat. Alternativa dina skedar mellan smet så att aldrig lägga till två matskedar av samma smet två gånger i rad. Fortsätt tills du har fyllt pannan eller används alla dina smet.

3 Dra figur 8s i smeten för att skapa det virvlande effekt, med hjälp av bladet på en smörkniv eller handtaget av en trä sked. Skapa hårdare marmorering i din tårta med flera små figur 8s, eller göra en lösare marmorerad effekt med endast ett fåtal.

4 Baka din marmor tårta enligt receptet instruktioner.

Tips

  • Experimentera med olika storlekar figur 8s att hitta en marmor effekt som passar dig.
  • Var noga med att inte göra alltför många figur 8s, som kommer att blanda smeten och förstöra marmor effekt.

  

Kommentar