Surf Semester i Puerto Rico

July 9

Surf Semester i Puerto Rico


Enligt en artikel i Frommers, Ricon mars 2006 är Puerto Rico en "surfa Mecka" och var värd för World Surfing Championships. Ricon är bara en av de många spännande platser för en surf semester i Puerto Rico. Pueto Rico har en mångfald av surfing semesteralternativ, inklusive surf skolor, en yoga och surfa tillflyktsort för kvinnor, en sommar surfa läger för barn och tonåringar, och en svit stil semesterboende med en surfbutik på fastigheten.

Ricon Guest House & Surf School

Mellannivå surfare som vill förbättra sina färdigheter, bör överväga att vistas på Casa Verde Guest House i Ricon och ta en kombination av grupp och privatsurflektioner från Ricon Surf School. Pensionatet har tre typer av rum: studios för två eller tre personer, ett sovrum / ett bad för fyra personer, och en två sovrum med bad för upp till sex personer. Priser för dessa lägenheter på Casa Verde Guest House börjar på $ 69,95 och gå upp till $ 169,95. Dessa priser är per natt per lägenhet i augusti 2010. Alla lägenheter har ett pentry. Videor av lägenheterna finns på pensionatet hemsida.

Ricon Surf School har tre alternativ för mellanliggande surfare som vill arbeta med sina surfing kunskaper. Två hela dagar av undervisning kostar $ 180 per person plus sju procent skatt. Den första dagen surfare arbeta med att förbättra sina grundläggande kunskaper, sedan den andra dagen de försöker mer avancerad surfing. Det andra alternativet är tre hela dagar av instruktion för $ 260 per person. Detta gör det möjligt för surfare mer undervisningstid på mellannivå och avancerad surf drag. Privatlektioner börjar på $ 75 per person för en grupp av två, och inkluderar en timmes gratis surfbräda hyra efter lektionen. Detta är ett bra alternativ för surfare som vill lära sig något mer än grupplektioner erbjuda eller för surfare bara vill surfa på egen hand för de flesta av deras semester. Alla priser och med augusti 2010.

Rincon Surf and Board Surf School

PO BOX 1333

Rincon PR 00677

surfandboard.com

787-823-0610

Casa Verde Guest House

Sandig strand

Ricon, Puerto Rico

787-823-3756

enrincon.com

Surfa och Yoga Retreat för kvinnor

Surf Semester i Puerto Rico

Kombinera yoga och surfa på en semester, kan förbättra både surfing och din yoga.

Bäst av båda Adventures erbjuder en femdagars kombination Surfing och Yoga retreat för kvinnor för $ 1900. Priset är baserat på två personer i villor. Både början och erfarna surfare är inrymda. Yogaklasser i Classic Hatha stil. Både aktiviteter och menyn är konstruerade för en avkopplande och mild avgiftande rengöring. Bäst av båda Adventures lovar en fyllig, lyxsemester med färsk gourmet, färska lokala rätter tillagade för reträtt egen kock.

Bäst av båda Adventures

787-823-0610

bestofbothadventures.com

Desecheo Inn

Beläget i mitten av Ricon, en av Puerto Rico bästa surfing områden, erbjuder Desecheo Inn hyra sviter, surfa lektioner, och en surfbutik med surfbräda hyror. Rummen och sviterna är inredda i teman som "The Shark Room" och "The Reef Room". Sova tre till fyra personer, är Dolphin Room ett sovrum svit med balkong, pentry och grill. Augusti 2010 Priserna varierar från $ 375 för tre nätter till $ 2500 för 20 nätter.

Desecheo Inn

787-823-0390

desecheo-inn.com

Barn och tonåringar Surf Camp

Ett original och annan typ av sommarläger, Puerto Rico Surf Camp erbjuder en vecka läger sessioner för barn och tonåringar i åldern 6 till 16 år gamla. Förutom surflektioner, omfattar lägret: en professionell surfare gästtalare, samtal på både engelska och spanska, frukost, lunch och mellanmål, simlektioner, Guajataca River kajakturer, snorkling, och undervisning i marinbiologi och i de lokala kust djur och växter. Föräldrar är välkomna att delta i aktiviteter för en extra avgift.

Lägret drivs ut ur Guajataca Beach Resort, som ligger nära Guajataca National Forest. Läger kör måndag till fredag ​​i juni och juli. Registreringen är begränsad till 16 campare, med en maximal fyra-till-ett, husbil till personal förhållandet. Från och med 2010 avgiften för en veckas session är $ 160 och ett läger t-shirt kostar $ 10.

Barn och tonåringar Surf Camp

Birdstown Surf & Skate Shop

787-895-7900

surfcamppr.net/surf-camp


  

Kommentar