Hur du tränar Grand Danois

February 3

Hur du tränar Grand Danois


The Great Dane är en stor hundras kallas "gentle giant" av hundvärlden. Även om detta hund är känt för att vara väluppfostrad och lätt att behaga, kräver Grand Danois viss utbildning, företrädesvis som en unge. Även om det är en stor följeslagare, är det också ganska dominant och växer mycket snabbt. Utan att träna din hund, kan det bli lite bångstyrig och svårt att hantera när det blir större.

Instruktioner

1 Köp en låda tillräckligt stor för din hund att växa till. The Great Dane växer ganska snabbt. Lådan kommer att fungera som ett träningsverktyg samt säkra din hunds fristad när man vill finna tröst.

2 § utanför lådan för att passa din valp när det växer. Många lådor säljs med en avdelare. Medan utbildning din Grand Danois som en valp, vill du ge bara tillräckligt med utrymme för sängen, filt och en favoritleksak så valpen kan fastställa och stå vid behov. Det är viktigt att begränsa det utrymme, eftersom en valp kommer inte jorden det område där det sover.

3 Placera valpen i lådan när den lämnas ensam hemma eller när du går i pension för natten. När låta din Grand Danois ur lådan, omedelbart ta det utanför. Använd ett visst ord på det kommando du försöker genomdriva, såsom "gå pott" eller "gå bajs."

4 Använd samma fras varje gång du tar din hund utanför och när det utför beteendet, ge en liten behandla omedelbart, tillsammans med en hel del beröm. Du vill att din hund att veta att det är ett väl utfört arbete.

5 Planera en vanlig potta schema med din Grand Danois, såsom när man kommer ut ur lådan, så fort du stiger upp varje morgon, strax innan sängen, när du lämnar hemmet, när du kommer tillbaka och åtminstone en gång varje par timmar när du är hemma.

6 Lär grundläggande lydnad på en daglig basis samt inbrott din hund. Fäst ett koppel till din hund krage för koppel utbildning och låt den dra i kopplet runt och vänja sig vid känslan. Ge din hund en behandling och beröm för att vänja sig vid koppel. Nästa steg är att plocka upp kopplet och hålla den löst. När din hund tar några steg, ge en belöning. När din hund drar eller vägrar att gå, stå still utan att ge en belöning. När din hund fortskrider i kopplet, ge behandling och beröm.

7 Lär din valp att sitta. Börja när vi möter din hund med godis i höger hand. Säg ordet "sitta" när du lyfter handen med behandling och, om nödvändigt, försiktigt trycka ner på hundens bak för att få den i en sittande ställning. Det kan ta flera försök för att åstadkomma det önskade beteendet. Ge inte belöningen tills Grand Danois sitter.

8 Fortsätt med kommandon som låg, kom och stanna genom att ge kommandot till din hund när du använder handsignaler, godsaker och en hel del beröm. Upprepa varje kommando tills beteendet uppnås.

Tips

  • Håll utbildningar till omkring 15 minuter för att hålla din Grand Danois uppmärksamhet.
  • Vara fast och använda ett ord kommandon för att genomdriva den önskade beteendet. The Great Dane kan lätt förväxlas med alltför många ord kommandon.
  • straffa aldrig din hund, höja rösten eller använda fysiskt våld för olämpligt beteende. Använd i stället behandlar, belöningar och en hel del beröm för gott uppförande.

  

Kommentar