Hur man gör frukt Butters Made Från torkad frukt

December 8

Hur man gör frukt Butters Made Från torkad frukt


Frukt smör, en läcker och hälsosammare alternativ till margarin och smör, är oftast gjorda av färsk frukt. Det finns dock ett par av olika typer av frukt smör som görs av torkade frukter. Den första kallas lekvar. Lekvar är en ungersk frukt smör som framställts av torkade plommon och som färsk frukt smör i att det lagras i steriliserade burkar. Den andra frukt smör som framställts från flera torkade frukter är en som äts omedelbart efter att ha blivit.

Instruktioner

Hur man gör Lekvar Torkad frukt Smör

1 Häll ett pund av torkade aprikoser i pannan. Tillsätt vatten tills de är täckta. Låt dem komma till en koka sedan vända brännaren ner. Låt aprikoser att laga mat, kolla på dem ofta. Tillsätt mer vatten om de inte stanna täckt. Koka aprikoser tills de är mjuka.

2 Ta aprikoser av spisen när de är mjuka. Placera frukten i matberedaren och puré dem. Returnera mosad frukt i stekpannan. Häll en kopp socker i stekpannan med frukten. Koka på låg omröring tills blandningen är tjock.

3 Hur man gör frukt Butters Made Från torkad frukt

Häll frukt smör i tidigare steriliserade burkar. Sluta 1/4 tum från toppen av burken för att medge utrymme för expansion. Placera en steriliserad locket på burken. Placera burkar i ett vattenbad och tillåta dem att sitta nedsänkt under 10 minuter. Ta ut och sätta på en värme bevis mot kyla. När svalnat butik i ett mörkt torrt.

Hur man gör Winter Torkad frukt Smör

4 Hur man gör frukt Butters Made Från torkad frukt


Blanda två koppar äpplen, 12 datum och 18 katrinplommon tillsammans. Häll blandad frukt i kastrullen med en kopp vatten. Täck pannan medan vattnet kommer till en koka på en brännare inställd på hög värme. När vattnet kokar vända brännaren till låg sjuda. Låt locket på pannan och låt frukten koka ångkokta under 10 minuter.

5 Sätta frukten i biandaren vid slutet av 10 minuter. Lägg 1/2 kopp vatten och mos frukten. Tillsätt mer vatten en tesked i taget om blandningen är för tjock.

6 Öppna mixer och tom frukt i en skål. Sked det på gröt eller spridas på muffins, toast och kex.

Tips

  • Torkade plommon kan använda i stället för torkade aprikoser för LekvarIf puréer är inte söt nog lägga lite mer fruitLekvar kan ätas på skålar och bröd men det är mer vanligt förekommande i bakning för kakor, tårtor och andra bakverk.
  • Följ anvisningarna på konserverings utrustning för att sterilisera burkar ordentligt eller bakterier kan komma in i lekvar frukt smör.

  

Kommentar