Hur att dölja en stor panna

April 26

En stor panna är inget att skämmas över. Oavsett om du älskar eller hatar det, det finns dagar när du bara vill täcka upp det och dölja det. Det är mycket enklare än du tror!

Instruktioner

Hur att dölja en stor panna

1 Ett sätt att dölja en stor panna om du inte har lugg är att bära en tjock pannband. Pannbandet kommer att dra en persons ögon mot pannbandet i stället för mot storleken på din panna som du försöker täcka.

2 Om du försöker dölja en stor panna, få några smällar. Ett sätt att styla din lugg att dölja din panna är att ha dem hängande rakt ner över pannan. De ska sluta precis ovanför ögonbrynet. Om du har lockigt hår, använda en stor, rund borste och en hårtork för att föna luggen rakt. Sätt rundborste under luggen medan du blowdrying dem så det kommer att ge din lugg viss volym.

3 Ett annat sätt att dölja din panna med hjälp av din lugg är att ha din lugg svepte åt sidan. Använd din stora, rund borste och i stället för blowdrying din lugg rakt ner, blowdry dem diagonalt. Sätt rundborste under din lugg medan du blowdrying dem så att de torkar, kommer de att sopas åt sidan men har också volym till dem.

4 Hattar är ett bra sätt att dölja en stor panna, särskilt för en kille. Kontrollera att du har en som passar ordentligt.

5 Om du verkligen vill täcka din stora panna, sluta känsla som du har en och omfamna den istället. Ju mer du känner själv medveten om det, desto mer kommer det att bli synlig för andra människor. Du skickar ut signaler för andra människor att stirra på det. Ju mer bekväm du känner med kroppen, även när man har en stor panna, desto bättre kommer du över till andra och desto bättre kommer du att känna dig själv.


  

Kommentar