Vad går bra med Brats?

October 12

Vad går bra med Brats?


Bratwurst är en läcker, kryddig ackompanjemang till hamburgare och korv på en grill. Med en aromatisk smak alla sina egna, bratwurst har en legion av kryddor och sidorätter som kommer att förvandla några blek ser korv på grillen i grundbulten i en välsmakande eftermiddag fest. Ett brett utbud av dessa utstyrsel existerar, i smak samt näringsinnehåll.

kryddor

Även ketchup kan vara välsmakande med bratwurst, är att smak resultatet av den sugary tomatprodukten - det skulle smaka bra med nästan vad som helst på en bulle. Den mängd special senap - såsom pepparrot senap och kryddig senap - ger gott om möjligheter att hitta din perfekt komplement. Du kan njuta av relish med en varmkorv, men något med lite mer syrlighet och krydda kan vara det bästa toppning för din brat.

Grönsaker

Paprika i alla färger och hackad lök kan göra en attraktiv bratwurst-on-a-bun som har levande smak och sticker ut från konkurrenterna. Hugga löken i små fragment och strö dem längs bratwurst, strax innanför bun. Lägg peppar bitar hela bun att lägga till en explosion av smak till varje tugga.

Surkål

En av de grönsaker som oftast förknippas med bratwurst är surkål. Surkål kompletterar smaken av bratwurst och blir din smak omedelbart redo för vad som kommer härnäst. Du kan lägga till surkål till en bratwurst smörgås eller en bulle. En annan möjlighet är rödkål.

Sidor

Ja, chips och bananer kan fungera som sidor till din bratwurst. Men det finns andra alternativ som är bättre anpassade till den speciella smaken av en brat. Gå till salta sidor i stället för söta ettor: vita bönor, tatertots, makaroner sallad, coleslaw och potatissallad.


  

Kommentar