Hur Blus Byxor med stridkängor

December 8

Livet i det militära erbjuder många utmaningar, men att sätta på byxorna bör inte vara en av dem. Army enhetliga regler anger att blusar byxor "bör inte sträcka sig under den tredje öglan från toppen av skon." Om du försöker blousing byxorna av standardmetoden - med hjälp av dragskor på byxorna "hem - du kommer att ha en tuff tid att få längd höger. Men det finns ingen hemlighet att det - med ett par elastiska band och några ögonblick av tid, kan du enkelt blus byxorna för att ge din uniform som snygg och kantig bort utseende.

Instruktioner

1 Dra din byxbenet rakt ner över toppen av stöveln så långt det går.

2 Linda blousing band runt byxan om en 1/4 tum ner från toppen av skon. Snäpp krokarna tillsammans för att säkra blousing bandet tätt på plats.

3 Håll blousing bandet på plats och dra byxan tillbaka genom blousing bandet tills ca 1/2 tum av material ligger under bandet.

4 Fan ut byxbenet över blousing bandet, sedan vika materialet nedåt för att täcka både bandet och toppen av skon.

5 Upprepa processen för den andra byxben.

Tips

  • Om du blousing Markstrids Uniform byxor, tänk på att de tenderar att storleken lång. Om du har en kort inseam, kan du behöva rulla ytterligare byxa material under blousing bandet att hålla byxorna från blousing ner till anklarna.

  

Kommentar