Att göra i december i Atlanta

March 11

Att göra i december i Atlanta


December förknippas ofta med familj, shopping för sista minuten gåvor och fira julhelgen. Oavsett om du bor i Atlanta, Ga., Eller besöker området, det finns många aktiviteter att göra under december, varav en del rör helgerna. Andra aktiviteter ger en trevlig flykt från det liv och rörelse i trångt köpcentra.

Atlanta Ballet nötknäppare

Atlanta Ballet Nötknäpparen prestanda vid Fox Theatre har representerat semester klassiker för 50 år. Hör välbekanta tonerna av Tjajkovskij spelas av Atlanta Ballet Orchestra som du transporteras tillbaka i tiden till Sankt Petersburg, Ryssland, på julafton. Atlanta Ballet erbjuder flera paket i samarbete med hotell och restauranger så att du kan välja att övernatta centrum eller ha en pre-show middag. Showen körs bara tre veckor varje December.

Fox Theatre
660 Peachtree Street Northeast
Atlanta, GA 30308
404-881-2100
foxtheatre.org

St. Regis Hotel

Besök St Regis Hotel i Buckhead område i Atlanta för att delta i en av sina många fritidsaktiviteter i december. När du anger lobbyn, visa stort träd med handblåst glas smycken. Njut av den distinkta erfarenhet av skridskoåkning på Hotel Plaza på det enda hotellet isbana i staten. Banan ligger i Grand Terrace ovanför bassängen piazzan. En utomhus eld brinner, där besökarna kan koppla av med en kopp varm choklad eller S'mores. Delta semester te med Santa, som personligen levererar cookies för att alla barn i närvaro och sedan läser en klassisk jul saga.

St. Regis Hotel
88 West Paces Ferry Road
Atlanta, GA 30305
404-563-7900
starwoodhotels.com

Stone Mountain Park

För en paus från den livliga staden full av julshoppare, tillbringa dagen på Stone Mountain Park. På grund av Atlantas södra läge, har området vanligtvis ganska milda vintrar, så några vinterdagar på nöjespark kan vara allt men ljumma. Parken ligger bara 16 miles från centrum av staden och är öppen varje dag året runt. Ta en rundtur i Antebellum Plantation, en samling byggnader från 1800-talet som hus dekorationer och inredning av tidsperioden. En historisk julen värd i den här delen av parken varje december. Parken är också hem till 15 miles från trädbevuxen vandringsleder.

Stone Mountain Park
US Highway 78 East, Exit 8
Stone Mountain, GA 30083
770-498-5690
stonemountainpark.com


  

Kommentar