Vilken stil shirts ser bäst med en hög midja kjol?

April 24

Vilken stil shirts ser bäst med en hög midja kjol?


Med en av de mest smickrande silhuetter på handen inte nödvändigtvis hög midja pennkjol lätt att bära, särskilt när den perfekta toppen är ännu inte hittats. Tittar igenom sidorna i tidskrifter för inspiration kan ge ouppnåeliga resultat, med bilder av avant-garde kläder på sveltest siffror. Att vara en riktig flicka kan känna att du måste klara för din egen i modevärlden. Så det skadar aldrig att ha några smickrande tips och tricks upp din ärm.

Button tröja

En hög midja kjol förlänger benen, förbättrar midja och Slims din ram. När ihopkopplad med en knapp-down skjorta, blir denna smickrande plagg en raffinerad och elegant utseende att bära in och ut ur kontoret. Välbyggd kvinnor kommer att behöva se till att det inte är en "pip" i mellan knapparna. Kurvor kan vara balanserad med en A-linje kjol som vidgar sig bort från kroppen. Column- eller pojk inramade kvinnor kan njuta av hur knapp-up shirt skapar en illusion av kurvor när det paras ihop med en hög midja kjol.

Den Ärmlös topp

Flaunt tonade armar i en sleevless toppen. En urringning, V-ringad eller ens en krage är alla lämpliga stilar i denna topp att välja mellan. Tuck skjortan i en pennkjol för en kväll utseende. Eller caually bära skjorta ut för en avslappnad dagtid ensemble.

Det Puff-Muff blus

Puff ärm blusar är en delikat hopkoppling med en hög midja kjol. Båda separerar utstrålar kvinnlighet och anses klassiska häftklamrar. Välj en eterisk långärmad puff blus för att balansera en figursydd kjol. Eller omfamna den söta överklagande i en kort och koncist svälld ärm.

T-shirt

Tuck en grundläggande inpassad T-shirt i din hög midja kjol och din stil kan inte gå fel. Jämna skjortan ner för bästa passform att se raffinerade eller tillåta den att vråla ut från toppen lite för en dos av casual cool. Ha lite kul med ditt val av kjol. Vit tee balanserar och tämja en luxe läder, tryck eller ens en fet gul kjol.

Den Tailored Blazer

Dra ut jacka som är anpassad till dina kurvor lager över din kjol. En kavaj och en hög midja pennkjol är ett klassiskt kontor ensemble. En beskurna, skräddarsydd jacka bäras med en A-linje kjol är en feminin look lämpligt för en brunch.


  

Kommentar