Anvisningar för torkade korvskinn

April 30

Anvisningar för torkade korvskinn


Ursprunget till korv är oinspelade, men tidiga kockar måste ha insåg snabbt att de väl rengjorda inälvor av djur som de hade dödats var perfekt för fyllning med några små bitar som de hade kvar. Idag kan vi helt enkelt köpa korvskinn, vilket gör processen mindre skrämmande för ett hem hobby. Restauranger och slaktare köper ofta höljena fräsch och redo att användas i en hink med ljus saltlösning. Hobby köper oftare torkade höljen, som har en utmärkt hållbarhet och inte kräver kylning. De måste dock vara beredd före användning.

Instruktioner

1 Fyll en stor skål eller liten hink med varmt vatten. Placera en längd av torkade höljen i vattnet, och låt den absorbera vatten i 10 minuter eller så.

2 Sträck höljena försiktigt tills utvidgas till hela sin längd. Höljen av extruderad kollagen kommer att expandera mer än naturliga höljen.

3 Blöt höljena under ytterligare 10 minuter, eller tills den är helt mjuk och smidig.

4 Lyft höljena från vattnet, pressa ut överflödig fukt. Placera dem på en tallrik eller ark pan, och föra dem till korv stuffer. Leta upp en ände av höljet och skjut den försiktigt över munstycke stuffer.

5 Skjut höljena försiktigt över munstycket, bunching dem att få så mycket som möjligt på maskinen. När inget mer får plats på munstycket, skär höljet och knyt en knut i slutändan. Fortsätt att fylla höljena med korv enligt anvisningarna i receptet.

6 Upprepa tills alla korvköttet används upp, blötläggning ytterligare höljen vid behov. korv gång indränkt höljen är ömtåliga och bör förvaras i kylskåp. Om resten inte kommer att användas inom en dag eller två, packa dem i kosher salt längre tids förvaring.

Tips

  • Torkade höljen kan vara naturligt eller tillverkas. Den vanligaste sorten av tillverkade höljen är extruderad kollagen, tillverkad av samma ämne som naturliga höljen. Extruderade höljen måste blötläggas något längre.
  • Korv är mycket känslig för de mikroorganismer som orsakar livsmedelsburna sjukdomar. Vidta alla lämpliga försiktighetsåtgärder för att garantera livsmedelssäkerheten och hygien. Sanera alla redskap och arbetsytor innan du börjar, och igen när du är klar.

  

Kommentar