Hur kan man vara vän och herre över din hund

March 31

Hundar är sociala varelser och tillfälle att tänka på sig själva som att vara på toppen av förpackningen. De får också i slagsmål. Det är viktigt att veta hur man ska vara herre över din hund, så att du kan vara dess bästa vän också.

Instruktioner

Hur kan man vara vän och herre över din hund

1 Var medveten om att hundar är flockdjur, och som sådan antingen räknar med att vara dominerande eller kämpa för det. Din hund bör tänka på dig som sin "alfa" (överst) hund, även om det kan vara alfa i förhållande till dess pack (eller doggie vänner / rumskamrater). Alpha beteende ses när hunden vill ha något en människa eller en annan hund inte vill att det ska ha, vare sig det mat eller en uppskattad plats på soffan. Morrande observeras, då skäller, då attack.

2 Om du ser aggressivt alfa beteende, stoppa den omedelbart och utan rädsla. Din hund kommer inte älska eller respektera dig om du är rädd för honom / henne. Stoppa aggressivt beteende genom att ta tag i hunden på sidan av halsen och "morrande" tillbaka till honom / henne. Om en kamp utbryter mellan hundar, ta tag i toppen av halsen. Och när du skrika på dem, göra är med självsäkerhet.

3 Fortsätt ovan närhelst eller varhelst du behöver. Var snäll mot hunden när det är bra, eller bara vara en hund. Om en hund missbrukas, kan det bli en "rädsla biter".

4 Var medveten om att vissa hundar har beteendeproblem som är baserade i organiska orsaker. Defekta hjärn curciuts på grund av sjukdom eller infektioner medel (t ex rabies) kan orsaka problem. Vissa raser kan vara mer benägna att attackera läge, såsom groptjurar och (senare i livet) Dalmations. Men i själva verket mycket mer problem orsakas av defekta ägare än defekt biologi hos hundar.

Tips

  • Medkänsla och konsistens är mest uppskattade av djur
  • Var medveten om att vissa hundar är aggressiva när vissa saker görs för dem att de måste vara anpassade till (t.ex. skär naglar).
  • Var inte rädd för att använda en munkorg när du måste.
  • Massage är en bra sak att do.Massage stammen när hunden är "bra", och även toppen av huvudet (som är en akupunkturpunkt).
  • Misshandlade djur kan bli rädsla biters

  

Kommentar