Hur man kombinerar örter och kryddor

March 1

Hur man kombinerar örter och kryddor


Kombinera örter och kryddor kommer att lägga olika smaker att favoriträtter, gnuggar eller marinader. Använd torkade sorter av örter och kryddor, eftersom smaker är starkare än färska råvaror, och blandningarna kan pågå upp till tre år vid rätt förvaring. Att bekanta dig med smaker av örter och kryddor, The University of Delaware Cooperative Extension föreslår att blanda en nypa med smör eller grädde ost och sprida den på ett kex. Smaker kan vara söta eller salta, fet eller mild, så smaka okända örter och kryddor innan kombinera dem med andra.

Instruktioner

1 Lägga pappersark på en ren och torr yta. Placera en ren och torr behållare i mitten av papperet för att fånga spill och sätt den lilla tratten i öppningen.

2 Med hjälp av en doseringssked, skopa förutbestämd mängd ört eller krydda och häll det i tratten. Lägg de extra örter eller kryddor önskas tills behållaren är ungefär tre fjärdedelar full.

3 Upphäva behållaren. Om det fanns några utsläpp, lyfta papperet noggrant, något böja det i mitten, och skjut alla återstående örter eller kryddor i behållaren.

4 Skriv namnen på de örter / kryddor som kombinerades på en etikett med märkpenna och fästa den på behållaren. Tätt cap behållaren, skaka det väl att blanda innehållet och förvara den på en sval och torr plats.

5 Upprepa denna process med så många örter och kryddor kombinationer som önskas.


  

Kommentar