Var man får tag Boots med små Kalv Storlekar

July 3

Var man får tag Boots med små Kalv Storlekar


Framträdande av stövlar i mode har vuxit så mycket att de är slitna med alla typer av kläder, och nästan året runt. Boot stilar, allt från tillfälliga toffel-liknande Uggs till skyhöga rockstjärne plattformar och spikar. För vardagsbruk, de flesta kvinnor har några par sportigt eller dressat halva vaden, knähöga eller över-the-knee stövlar. Wide-kalv nedskärningar har blivit allt lättare att hitta, men kvinnor med tunna eller petite kalvar kan behöva titta lite svårare att hitta rätt stövlar.

smala Kalvar

De flesta boot ben har en omkrets på cirka 15 till 16 inches på den bredaste delen, men kvinnor med mycket smala ben kan ha kalvar som mäter så lite som 11 inches runt. Bära dina stövlar över skinny jeans är ett alternativ som kommer att hålla kalvar på plats, men om du vill ha dem med en kjol, måste du hitta ett par som passar bra.

stilar

Bär halva vaden stövlar med smala vrister kan eliminera problemet med att försöka hitta en perfekt passform, men de går inte med varje outfit. För högre stilar, kan du försöka köpa stövlar med stretchiga läder eller syntetiska tyget kalv områden, men även dessa kan sag på dina smala ben. Du kanske tror spets-up stövlar eller buck stilar är svaret; med en genomsnittlig kalv storlek, även om de kanske inte spets eller spänne tätt nog. Dra snören för hårt kan göra stövlar ser otympliga, vilket inte är snygg.

Var man kan köpa

Nordström och DSW är bland de få butiker som specifikt belyser smala kalvar som en funktion när du boot shopping. Nordstrom hemsida listar mer än två dussin stövlar som klassificeras som "smala vader stövlar," med många stilar. De varumärken Michael Kors, Stuart Weitzman - som har flera smal boot stilar - och även Ugg. Samtliga stövlar på plats var prissatta på mer än $ 100 vid tidpunkten för offentliggörandet, med några i flera hundra intervall. De Tahari boots visas av DSW för kvinnor med smala kalvar är lite billigare, mindre än $ 70 vid tidpunkten för offentliggörandet.

Specialitet och skräddarsydd

Den brittiska butiken Duo har specialiserat sig på smala boot stilar, med mer än två dussin par varierar i pris från $ 230 till $ 435 vid tidpunkten för offentliggörandet. Tunna ben amerikanska kvinnor kan beställa från Duo hemsida, som erbjuder fri världs omfattande leverans. Om du vill stövlar som passar som hand i handske, kan du beställa en robust skräddarsydd par av läder ryttare stil stövlar från Poppy Barley. Företaget gör stövlar på beställning; du väljer din stil och skicka dina mått, och bolaget levererar stövlar till din dörr. Dessa handgjorda stövlar köras i mitten av $ 400 området vid tidpunkten för offentliggörandet.


  

Kommentar