Hur man klär sig i High Fashion

June 17

Hur man klär sig i High Fashion


High fashion är känd för designermärken, dyra priser och vackra kläder. Du behöver inte vara en känd stylist att veta hur man klär sig i high fashion; nästan vem som helst kan göra det. Nyckeln till att klä sig i high fashion renodlar din smak nivå, att hitta en butik som säljer etiketterna du letar efter och veta hur man utformar accessoarer och skor för att förbättra utseendet.

Instruktioner

1 Välj en lokal klädaffär för att köpa dina high fashion bitar. Beroende på din budget och vad som finns i ditt område kan du köpa din designade kläder på en sändning butik, ett varuhus eller en liten butik.

Genom att kontinuerligt köpa dina pjäser från samma butik, kommer du att kunna bygga upp en relation med de anställda. Dessa säljare kan ge dig en heads up när vissa designerns bitar släpps eller när en ny kollektion anländer.

2 Inköp kläder som passar din kropp typ som det är nu. Aldrig köpa high fashion kläder i en mindre storlek med avsikt att gå ner i vikt. Att klä sig väl i high fashion bör du bära plagg som sakkunnigt är anpassade till din kroppsform som det är nu eftersom det inte finns någon plagg som ser bra ut på någon när det är för hårt eller för stor.

3 Lägg bara ett tillbehör till din outfit. När klä sig i high fashion, låt kläderna sticker ut. Designade kläder anses av vissa vara ett konstverk. High fashion kläder i allmänhet flytta konstruerade med fina tyger och detaljer.

Lägga alltför många tillbehör till din outfit tar strålkastarljuset från high fashion kläder. Ett enkelt tillbehör såsom ett armband eller halsband kan förbättra visuella intryck av kläderna genom att göra det verka som en väl genomtänkta val.

4 bära skor du kan gå in. En person som bär en vacker designer outfit med ett par obekväma skor kommer att se ut som om hon är utklädd. Att bära high fashion bra, måste du se bekväm i det.

Skor som du gung vacklande i eller skor som är så snäv du haltande längs, kommer att ha allas ögon på dig av fel skäl. Oavsett om du väljer klackar eller lägenheter, ha skor som låter dig in i ett rum utan ansträngning.

Tips

  • Om du vill spara pengar eller är på en budget, överväga att köpa dina höga modekläder på en sändning butik. Ofta har butiken designkläder som bara har slitits en eller kanske till och med fortfarande har taggar bifogas.
  • Inte känner att du måste klä topp till tå i en designer. Det är viktigare att ha olika designer plagg som passar dig väl än en head-to-tå titta eftersom det verkade så på banan.

  

Kommentar