Hur man väljer en Belt storlek för min make Baserat på byxor storlek

April 30

Hur man väljer en Belt storlek för min make Baserat på byxor storlek


Du vet att han behöver ett bälte för dessa byxor, men du är ute och handlar, är din man inte med dig och du är inte säker på vad bälte storlek för att få. Oroa dig inte. Om du vet att din mans byxor storlek, kan du använda en liten resonemang och grundläggande matematik för att komma fram till en rättvis uppskattning av bältet storlek. Det finns faktorer som du måste ta hänsyn till innan de kommer till en slutsats.

Instruktioner

1 Ta en mental inventering för att avgöra vilken storlek byxor din man äger som verkar passa honom bra (oavsett vad varumärket är) utan bälte. Om du kan svara på denna fråga, att välja ett bälte storlek beroende på storleken av dessa byxor är ganska rättfram. En bra storlek bältet är i allmänhet 1 till 3 inches större än byxor storlek. Dela skillnaden. Tillsätt 2 inches till byxor storlek. Till exempel, om storlek 36 byxor passar din man väl, köpa honom en storlek 38 bälte.

2 Tillsätt 1 till 2 inches till din make största byxor storlek om i steg 1, inser du att din mans byxor storlek varierar kraftigt beroende på märke. Sedan lägga till ytterligare en tum att komma fram till en uppskattad bälte storlek. Byxor tillverkar har varit kända för att använda mindre än exakta storlek etiketter för att försöka smickra potentiella köpare. Beroende på märke, kan den faktiska storleken på ett par byxor vara ett till fem inches större än vad märkningen anger.

3 Tänk på din mans kropp typ. Om man har större höfter, i förhållande till midjan, kan hans midjemått vara en till två inches mindre än vad hans riktiga byxor storlek indikerar. Lägg bara en tum till din mans byxor storlek, för att uppskatta sitt bälte storlek, om han matchar denna kroppstyp.

Tips

  • För att få en riktigt korrekt uppfattning om vad storlek bälte för att få för din man, du måste mäta midjan. Med din man står rakt och andas normalt, använda en trasa måttband för att mäta precis ovanför hans höftbenet. Dra bandet tätt, men inte för hårt. Ger utrymme för att äta och sitta, är din mans sanna byxor storlek ungefär en tum större än detta. Lägg till ytterligare 2 inches till denna siffra för hans bälte storlek.

  

Kommentar