Hur man gör Rom tårta med en låda med Yellow Cake

October 24

Hur man gör Rom tårta med en låda med Yellow Cake


Omvandla en låda med vanlig gul kakmix i din egen läcker recept genom att lägga rom till smeten. Rom kaka är fuktig och har en fyllig smak. Införliva kompletterande ingredienser, såsom nötter, till dessert att göra det ännu mer smakrik. Toppa kakan med en dekadent smör rom glasyr, som gör det möjligt för dessert att absorbera mer av den söta rom smak. Servera hemlagad kaka till vänner och familj som ett sätt att toppen av en semester eller speciellt tillfälle middag.

Instruktioner

1 Kombinera en låda med gul kakmix med en 3,4-oz. paket med omedelbar vaniljpudding blanda i en bunke. Tillsätt fyra ägg, 1/2 kopp kallt vatten, 1/2 kopp vegetabilisk olja och 1/2 kopp mörk rom och rör om väl.

2 Smörj botten och sidor av en 10-tums Bundt tårta pan med mjukt smör eller Crisco. Strö en kopp valnötter eller pekannötter på botten av pannan om du önskar.

3 Häll rom kaksmeten i Bundt pan.

4 Grädda kakan i 60 minuter i en ugn förvärmd till 325 grader Fahrenheit. Låt kakan vila i pannan i 10 minuter. Vänd pannan och placera den på en serveringsfat. Skaka försiktigt pannan tills kakan glider på fatet, nöt uppåt.

5 Skapa en glasyr genom smältning halv pinne av smör i en kastrull på en spishäll. Rör i 1/4 kopp vatten och en kopp vitt strösocker och föra blandningen till en koka på medelvärme. Koka blandningen i fem minuter och ta bort den från värmen. Slutföra glasyr genom omrörning i 1/2 kopp mörk rom.

6 Prick toppen och sidorna av Rom kakan med en tandpetare. Droppa den varma glasyren över toppen och sidorna av kakan.


  

Kommentar