Hur man skapar en 1940-talet Vintage Updo för kort hår

November 27

Om du vet hur man gör stift lockar, kan du skapa nästan alla 1940 vintage stil frisyr. Även om håret är kort, kan du använda en kombination av stift lockar och fingervågor för att skapa en romantisk och gammaldags 1940 stil vintage updo.

Instruktioner

1 Tvätta håret dagen innan du planerar att göra årgång updo. Nytvättat hår är mycket svårare att hantera.

2 Spraya håret så det är bara knappt fuktig och en del av håret för att separera den övre delen i en cirkulär sätt från hårfästet runt till kronan. För nu, klippa det här avsnittet upp löst för att hålla den ur vägen.

3 Börja ställa in håret på höger sida av huvudet genom att göra en rad av djupa finger vågor vid hårfästet, och medsols. Följ den första raden med en andra rad av djupa finger vågor, och följer det med en rad stift lockar bildade motsatt riktning, moturs. Ställ in kort hår bakom örat i stift lockar, medurs.

4 Skapa en annan rad av djupa finger vågor bakom andra stift curl rad och fyll i resten av bakhuvudet med stift lockar.

5 Bilda en halv våg vid den vänstra sidan av håret linjen, följt av tre raderna i stift lockar. Linda första raden av stift lockar medurs och vind andra och tredje rader moturs.

6 Lossa den övre delen av håret och ställa allt i medurs stift lockar, förutom vid hårfästet, som kommer att vara moturs.

7 Låt håret torka ordentligt, minst 24 timmar, eller sitta under en motorhuv stil hårtork. Ta bort hårnålar och forma lockarna på plats med fingrarna. Spritz håret med hårspray.


  

Kommentar