Hur vill kolla väg och väderförhållanden

September 21

Det amerikanska Department of Transportation (DOT) och Federal Highway Administration upprätthåller en databas på nätet som länkar dig till DOT webbplats i varje stat. Dessa statliga webbplatser har realtid väg- och väderförhållanden. Söka väg- och väderförhållanden gör det möjligt att kontrollera om väder och byggrelaterade problem som kan uppstå på särskilda vägar och vägar över hela USA.

Instruktioner

1 Gå till US Department of Transportation National Trafik och väg stängning informationsverktyget på fhwa.dot.gov/trafficinfo. Eller, kan du hitta en länk till det här verktyget i avsnittet resurser i den här artikeln.

2 Klicka på staten att söka väg- och väderförhållanden i det tillståndet.

3 Klicka på "Department of Transportation" länk för specifika tillstånd och klicka på särskild webbplats för att gå till DOT hemsida för detta tillstånd.

4 Klicka på länken eller knappen "Travel" och klicka på länken "Highway Conditions". Ange numret motorvägen du vill kontrollera väg- och väderleksförhållanden för och klicka på knappen "Sök". Alternativt, vissa stater har klickbara kartor som du kan använda för att söka efter specifika vägar. Webbplatsen kommer att visa några ogynnsamma förhållanden kan uppstå reser på motorvägen inklusive väderrelaterade problem.


  

Kommentar