Hur man gör en updo som ett proffs

July 12

Hur man gör en updo som ett proffs


A-list kändisar styra världen av eleganta updos. Deras flätor är låsta i rena, eleganta former som tycks trotsa tyngdlagen under utmärkelser säsong. Medan de har professionella stylister att göra det tråkiga jobbet åt dem, kan du återskapa den dramatiska effekten av en röda mattan göra hemma med grundläggande styling verktyg och uppmärksamhet på detaljer. De flesta updos fungerar bäst med hår som är minst axelhöjd för att ge önskad bulk och längd för en elegant, omfattande CHINJONG.

Instruktioner

1 Borsta håret från rötterna till tips med en paddel borste för att ta bort eventuella tovor eller knop. Spritz håret jämnt med en Volumizing spray. Kamma håret en andra gång för att se till att produkten sitter jämnt över strängarna.

2 hjälp av spetsen på en luskam, rita en horisontell del från bakom höger öra, på baksidan av huvudet till bakom vänster öra. Klippa håret upp ovanför den horisontella delen med ett par krokodilklämmor.

3 Värm upp en 1-tums locktång för att en inställning värme medelhög. Ta en 1-tums avsnitt av hår från bakom höger öra.

4 Linda den del av håret runt tunnan av locktången från rot till topp, hålla i själva tips av håret som du linda. Håll klämman stängd innan omslag om din locktång har en klämma. Hålla håret på plats under 10-15 sekunder. Släpp.

5 Upprepa curling processen på den återstående löst hår under den horisontella delen, som arbetar i en-tums sektioner.

6 Släpp hår över den del från krokodilklämmor. Ta en 1-tums avsnitt av hår bredvid din högra tinningen. Linda håret runt tunnan av locktången, som håller på ändarna av håret. Håll på plats i 15 sekunder och släpp.

7 Upprepa curling processen på resten av nyutgivna håret, som arbetar i en-tums sektioner tills alla i ditt hår har rullats ihop.

8 Borsta igenom lockar med en paddel borste eller kamma igenom med fingrarna för att mjuka upp texturen och mjuka lockar.

9 Placera tummarna på bästa tips av öronen. Rita tummarna upp mot kronan på huvudet tills de möts på toppen av huvudet, samla håret ovanför tummarna när du ritar dem tillsammans.

10 Håll spetsarna på den samlade hår i ena handen direkt ovanför huvudet så att strängarna står på slutet.

11 Kam i små slaganfall, börjar vid ca 5 tum ovanför rötter, ner till hårbotten. Denna process kallas back-kamning.

12 Upprepa back-kamning process några gånger på den fångade håret för att skapa volym på hjässan. Släpp strängarna.

13 Samla alla håret i en lös hästsvans i nacken på huvudet. Samla håret längs hårfästet på din panna tillbaka och över ryggen, kammade del av håret som du gör hästsvans för att skapa en slät yta på hjässan.

14 Wrap ett hår resår runt hästsvans två eller tre gånger. Om du har kortare bitar av hår eller lugg runt ansiktet, lämna dem gratis för nu.

15 Twist håret sträcker sig från hästsvans i en mild, lös lina och linda repet av hår runt basen av hästsvans. Sätt en bobby stift varje tum eller så du omslag. Tuck ändarna av repet av hår under bun och driva en bobby stift på plats för att säkra bulle.

16 Dra tillbaka kortare, texture bitar av hår som du lämnade lösa tidigare. Fästa dem löst längs sidorna av huvudet för att skapa en vintage stil. Införliva ändarna av dessa bitar in i bulle om sektionen är tillräckligt lång för att dölja de lösa ändarna.

17 Lämna mycket korta bang bitar fria att rama in ansiktet. Spritz stil med en medel hold hårspray för att hålla den på plats.

Tips

  • Hoppa över Volumizing spray och locktång för att skapa en smidig, elegant updo utan volymen.
  • Placera bun högt upp på huvudet, snarare än den nacken, för en voluminös top-knot finish.
  • Bogserbåt försiktigt vid kanterna av bun att skapa en något rörig variation på updo.
  • Braid hästsvans innan linda in en bulle för en mer strukturerad, bohemisk stil.

  

Kommentar