Att tillhandahålla en lämplig bostad för en Pet Monkey

June 19

Även små apa raser kräver en stor mängd utrymme att leva lyckligt. Att ge lämpliga bostäder för en apa behöver du en stor, väl ventilerad plats och en professionellt byggd bur. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

Bygga Indoor Monkey Housing

1 Bygg din bur större än du tror att det behöver vara. Ju större buren, kommer gladare din apa vara. Apor speciellt som att kunna klättra upp hög, så bygga därefter.

2 Satsa på minst 12 gauge tråd för att hysa din apa. Hönsnät är inte tillräckligt stark för att ge adekvat bostäder för även små apor.

3 bygga in en säkerhets ingång för att hålla apan från att fly. Säkerhets ingångar använder vanligtvis två separata dörrar för att förhindra din apa från att kunna låsa upp buren själv.

4 Välj en väl ventilerad plats. Även en ofta rengöras bur kan bli illaluktande på fel plats inomhus.

5 Installera naturligt ljus. Primater behöver dagsljus för att deras skelett att växa ordentligt. Full spektrum armaturer kan komplettera naturligt ljus.

6 Rengör höljet med ett milt desinfektionsmedel dagligen. Apor blir sjuka från ohälsosamma förhållanden precis som människor gör.

7 Bygg golvet i buren från tråden också så att avfallet kan falla till marken. Höja golvet från marken för att underlätta rengöringen och att hålla ditt husdjur från att röra avfall.

Skapa Tillräcklig utomhusbruk

8 Välj en skuggig plats för en utomhus apa kapsling. Åtminstone hälften av buren bör skuggade under större delen av dagen.

9 Skapa en uppvärmd sovplats. Pet apor måste kunna hitta en varm säng vid kall väderlek.

10 Ge en damm för ditt husdjur apa. Apor älskar att spela och bada. Att ge en damm för din apa kommer att hjälpa honom hålla glad och frisk.

11 Placera ett urval av växter i apa kapsling. Växter ger visuellt intresse och saker för din apa att leka med. Lägg till nya växter på tillfälle att lägga lite variation till din apa hölje.

12 Inkludera gott om leksaker för ditt husdjur apa att njuta av.

Tips

  • Överväga att anlita en professionell för att skapa din apa livsmiljö. Apor är mycket smart och enkelt fly från hemlagad burar.
  • Håll din apa hus utom räckhåll för barn. Apor är vilda djur och de biter.
  • Apor kan leva i 40 år eller mer och lider av ändra händer. Se till att du är redo för en lång åtagande när man överväger att köpa ett husdjur apa.

  

Kommentar