Hur berätta om din Rolex Dayjust Watch är fejk

September 2

Rolex klockor är några av de mest eftertraktade klockor på marknaden. Tyvärr, förfalskningar är mycket vanliga, och ibland skillnaden mellan en riktig Rolex och en falsk kan vara svåra att upptäcka. Om du vet vad du ska leta efter i en falsk Rolex Dayjust klocka, kommer du att kunna undvika att bli lurad av en samvetslös säljare, eller en som inte kan skilja sig.

Instruktioner

1 Kontrollera på baksidan av din Rolex Dayjust. Om ryggen är en genomskinlig så att du kan se de redskap som driver klockan, är det falska. Denna funktion användes inte av Rolex i sina Dayjust klockor.

2 Kontrollera baksidan av Rolex för en gravyr. Om det finns en gravyr, är denna klocka en bluff, som Rolex inte bokför Dayjust klockor.

3 Kontrollera etiketten på baksidan av din Rolex. Det bör ha Rolex kronan synliga i en tredimensionell hologram bild. Bilden kommer att ändra mönster, beroende på den vinkel du tittar på klistermärke från. Detta gäller endast på klockor som produceras av Rolex efter 2002, som Rolexes före 2002 inte har denna holografiska klistermärke.

4 Undersök ansiktet på Rolex samt om det producerades efter 2002. Rolex började etsning sin krona i glaset på framsidan av klockan. Denna etsning bör ses på framsidan av klockan, i närheten av sex.

5 Kontrollera etsning på Rolex fall. Etsningen i en standard Rolex är mycket grunt på ytan, med mycket fina linjer. Förfalskningar har normalt djupare etsningar. Om du har två Rolex klockor, och en av dem har siffror som är mycket nära varandra och den andra har siffror som är placerade längre från varandra, är en mer avstånd gällande ett, med närmare numrering är en falsk Rolex.

Tips

  • Om du tror att du har hittat en av denna värld affär på en Rolex - särskilt i ett främmande land där de känner som en turist du är osannolikt att lämna tillbaka den - antar att det är falska att vara säkra.
  • Om en säljare inte kommer att låta dig hantera och inspektera klockan, inte köpa det, eftersom det är sannolikt en bluff.

  

Kommentar