Väteperoxid och Hud Fading

November 2

Väteperoxid och Hud Fading


Vissa människor känner en ljusare hudfärg är mer attraktiv. Andra helt enkelt vill rensa upp eventuella problemområden på huden. Väteperoxidblekmedel huden med en mörkt pigment i syfte att jämna ut hudfärg. Den dödar också några bakterier på huden på grund av det faktum att den innehåller syre. Om du vill ändra din hudton, överväga att försöka denna enkla hemma botemedel mot hudens problematiska fläckar.

användningar

Väteperoxid används för att lätta, bleka eller tona huden. Det kan bidra till att klara upp missfärgningar, lätta åldersfläckar, minska uppkomsten av fläckar och jämna ut ärr.

produkter

Väteperoxiden du kan köpa i ett apotek har en låg koncentration. Peroxiden är typiskt vid en koncentration av 3 eller 3,5 procent. Lyckligtvis är detta liten andel relativt säker att använda på huden, vilket gör riskerna med huden blekning låg. Vara varnat, men några väteperoxid som används i storkök är 35 procent väteperoxid, som är mycket farlig. Om du använder den här typen av väteperoxid, måste du späda ut det med destillerat vatten iklädd skyddskläder och skyddsglasögon.

Ansökan

Om du vill använda en liten mängd väteperoxid på huden, fukta en bomullstuss med det. Sedan gäller det våta bomullstuss till området för din hud du vill att lätta. Du kan göra detta några gånger varje dag tills huden har uppnått önskad färg. Tillämpas väteperoxid till torr hud. Efter applicering, torka ansiktet med en våt handduk och slather på tjockt, oparfymerad fuktkräm utan färgämnen.

tips

Gäller endast väteperoxid till en liten del av din kropp. Om du vill ha en större, allover effekt, konsultera en professionell. Dessutom kan känslig hud reagerar negativt på väteperoxid. Om du har känslig hud eller upplever en negativ reaktion, konsultera en läkare. Låt inte väteperoxid sitta på din hud för länge; det kan bränna huden om de lämnas i flera minuter.


  

Kommentar