Classic Car Semester i Europa

June 9

Classic Car Semester i Europa


Körning semester kan du utforska Europa i din egen takt och i det egna företaget. Du kan komma i en annan stad varje kväll och njuta av dagar utforskar platser utanför allfartsvägarna. Du kan ordna turer med företag som erbjuder fasta rutter eller personliga turer. Kör din egen bil eller hyra en klassisk sportbil att transportera dig runt i stil.

spanska Pyrenéerna

En rundtur i den spanska Pyrenéerna tar dig genom tystare områden i norra Spanien, njuta av utsikten över berget och sjön. Rutten börjar i Santander och huvuden genom regionen Rioja, röra på pilgrims spår till Santiago de Compestela. Du kommer att resa natursköna bergsvägar, stannar vid medeltida sluttning städer och har chansen att njuta av en ballong flygning över Pyrenéerna från staden Puigcerda. Mot slutet av enheten kommer du att korsa kort i Frankrike nära Oloron innan tillbringa två nätter i den baskiska kuststaden San Sebastian. Klassiska Traveling kan organisera klassisk eller vintage biluthyrning om det behövs och arrangerar natten stannar bra hotell med lämplig parkering.

Schweiz och Stelvio Pass

En sommarturné i de schweiziska Alperna och Stelvio Pass ger möjlighet att köra på några av Europas mest natursköna och utmanande körrutter. Börjar med en morgon färja från Dover till Dunkerque, börjar semestern med en enhet genom Frankrike, Belgien, Luxemburg och Tyskland. När i Schweiz du kommer att köra över 9045 fot Stelvio Pass med sina 60 hårnålskurvor, fantastiska naturscenerier och spektakulära körning vägar. En semester med Classic Car Tours International ingår nio nätter med gourmet trerättersmiddagar, rallyplåtar, markerade kartor och en turné direktör.

Veteranbil Tour i Italien

En drivande rundtur i Italien tar dig genom några klassiska körning terräng. Enheten genom norra Italien och Alperna frammanar bilder av film, The Italian Job, medan sträckan Amalfikusten från Sorrento via Positano till Salerno är ett av landets mest berömda vägar. Du kan spendera några dagar utforskar de medeltida skatter i Toscana och Umbrien, njuta av bergslandskap och långa luncher i italienska trattorior. Veteranbil Tour är en Rom-baserat företag som utarbetar personliga veteranbil turer med utanför allfartsvägarna resvägar och elegant matsal och logi.


  

Kommentar