Lista över matsäljare

May 23

Lista över matsäljare


Moderna livsmedel leverantörer erbjuder mer variation, bättre kvalitet och enklare tillgång till ett brett utbud av produkter än någonsin tidigare. Vissa leverantörer fokuserar på värde och besparingar, medan andra fokuserar på specifika kategorier, kvalitet eller färskhet. Med så många valmöjligheter, kan du handla säljaren som bäst uppfyller dina personliga behov.

stormarknader

Stormarknader är ett relativt nytt begrepp, endast tillgänglig sedan tillkomsten av kommersiella kylan tekniker i 1830-talet. Före kylning, livsmedel var endast användbara så länge som de kunde hållas färskt naturligt, vilket resulterar i en mycket kortare hållbarhetstid. Dagligvarubutiker erbjuder ett brett utbud av massproducerade torra varor, bakverk, färska deli rätter, kött, mejeriprodukter, producera, förfriskningar och frysta varor. Stormarknader kan bära säsongsbetonade och levereras råvaror, lokalt producerade och importerade varor, hushållsartiklar, hygienprodukter och bara om något annat du behöver i hemmet på en daglig basis till ett rimligt pris.

Specialaffärer

Det finns en mängd olika leverantörer som är specialiserade på en livsmedelskategori. Specialbutiker kan fokusera på kött, bakverk, fisk och skaldjur, gourmet livsmedel, kosher objekt eller många andra specifika livsmedelsprodukter. I allmänhet, specialbutiker erbjuder högre kvalitet, fräschare mat än stormarknader, eftersom de ofta få sina varor från utvalda, lokala källor. Högre kvalitet resulterar vanligtvis i högre priser, liksom.

marknader

Bondemarknader som är mest populära för sitt val av lokala produkter. Bondemarknader kan bestå av separata bås som inrättats i ett gemensamt område, såsom en stadsgata eller en urban parkeringsplats, och varje stall erbjuder en annan samling av försäljning objekt som kommer från olika gårdar och producenter. I tempererade och varma klimat, kan du hitta torghandel arbetar hela året, medan kallare platser marknaderna är vanligtvis endast tillgängliga i de varmare månaderna. Fisk marknader är populära i kustområden, och lokala fiskare ta sin fångst till marknaderna för färsk fisk som finns i området. Kom ihåg att få det tidigt på morgonen för det bästa urvalet. Priserna varierar beroende på leverantör, produkt och plats.

Naturliga och ekologiska livsmedel

Hela mataffärer ökar i popularitet som människor blir mer intresserade av vad och hur de äter. Hela livsmedel är färska, friska, ekologiskt odlade och fri från konstgjorda sötningsmedel, konserveringsmedel, färgämnen, smakämnen och härdade fetter och oljor. Det finns många hela mataffärer i hela USA, Kanada och Storbritannien erbjuder ett komplett utbud av varor, från kaffe och te, öl och vin, kött, fisk och mejeriprodukter till bagerivaror, färdigmat och producera. Den livsmedelskedja, Whole Foods Market, har ensam mer än 250 platser, och mindre, oberoende ägda butiker som Manna Wholefoods i Maui poppar upp i en snabb takt som efterfrågan på hälsosam mat ökar. Räkna med att betala den genomsnittliga kostnaden för ekologiska livsmedel i ditt område.


  

Kommentar