Gruppresor i Nashville Superspeedway

October 18

Gruppresor i Nashville Superspeedway


Sedan 2001 har fans av snabba bilar strömmade till Nashville Super i Lebanon, Tennessee, där National Association för Stock Car Auto Racing (NASCAR), Sports Car Club of America (SCCA) och andra racing organisationer scenen tävlingar varje år. Under spårets off-timmar, kan racing entusiaster få en exklusiv toppen av banan med en guidad tur. Ett enkelt telefonsamtal kan ordna besöket.

göra arrangemang

Nashville Super anställda välkomna besökare från hela USA varje år. Du kan ordna en rundtur i speedway genom att ringa dess viktigaste telefonnummer, 615-547-7500, och tala till den operativa avdelningen eller marknadsavdelningen. Turer endast planeras på dagar när ingen händelse inträffar på speedway. Ett alternativ är att besöka speedway front office på en icke-händelse dag och be om en anställd är tillgänglig för att leda en turné; dock turer inte garanteras för sådana drop-ins.

Anordna Grupp storlek

Resgrupper kan vara så stor som en busslast av resenärer eller så liten som ett par familjemedlemmar, och en individ kan ordna en speedway tur också. Små grupper av ungefär fyra till fem personer behöver inte göra tidigare arrangemang, men speedway personalen föredrar du att ringa minst en vecka i förväg för att säkerställa en guide finns. Större grupper, såsom ungefär 50 personer, måste ordna en turné minst två veckor i förväg. Dåligt väder kommer inte att avbryta en hela turnén, men det kan avbeställa resan med bil runt banan.

Gå på Tour

Speedway är en 40-minuters bilresa från Nashville. Din första stopp vid speedway är front office på Victory Lane, där du kan träffa din guide. Alla turer styrs och varar ca 20 minuter. De inkluderar en promenad genom speedway faciliteter, inklusive tornet, privata sviter och press / media rum, där till exempel NASCAR medlemmar arbetar under en händelse och där hastigheten kanalen sänder. Tour medlemmar besöker läktare, infield, väg kurs och förar möte område. Om så önskas, kan guider ger en kort historik av speedway. I turen ingår även en tur runt banan i ett företag fordon, vilket är en typisk bil, inte en racerbil. Fyra eller fem personer kan passa in i bilen på en gång; medlemmar av större grupper turas som rider på spåret.

Ta en egen guidad tur

Att turnera speedway under ett evenemang, köpa all-pass med din biljett. Passet ger dig möjlighet att ta en egen guidad tur innan evenemanget för att se förarens mötet infield, Fläkt Walk och Victory Lane.


  

Kommentar