Det bästa sättet att Skiva en citron maräng cirkel

March 19

Det bästa sättet att Skiva en citron maräng cirkel


Du gör flera pajer och kakor för en stor semester middag. Allt är klart för dina gäster, och maten är nästan klar. Det enda problemet du har är att skära citron maräng cirkel kylning i kylskåpet. Citron maräng pajer måste sitta i en kall kylskåp i minst tre timmar innan du kan klippa och servera dem. Det bästa sättet att skära en citron maräng cirkel är med en kniv doppad i varmt vatten.

nödvändiga förnödenheter

Att skära din citron maräng cirkel, måste du en stor skål fylld med varmt vatten, en spatel och en vass kniv. Se till att skål och kniv är rena. Du vill inte att förorena din cirkel med en smutsig kniv.

Skära en citron maräng cirkel

Ta citron maräng cirkel ur kylskåpet och placera den på en stadig yta, såsom en bänk eller matsal bord. Doppa en vass kniv i en skål med varmt vatten, skära igenom kakan s maräng först och sedan skära igenom fyllningen och skorpa. Doppa kniven i skål med varmt vatten igen och skär den andra sidan av tårtbit. Fortsätt doppa och skär tills pajen skivas helt.

Använd en spatel för att betjäna varje bit av kakan.

tips

När bakning flera citron maräng pajer, rensa bort en hylla i ditt kylskåp som ligger nära frysdelen i kylskåpet. Detta område är den kallaste och placera dina pajer det kommer att hjälpa dem svalt och ställa hela vägen igenom. Försök att göra pajer dagen innan du vill skära dem, ju längre en citron maräng cirkel uppsättningar, desto bättre.

Fyllts citron maräng cirkel med sin maräng, låt kakan svalna vid rumstemperatur. Applicera sedan maräng och andra garnering, såsom citronskivor eller muskot.


  

Kommentar