Billiga Kryssningar i Jacksonville, Florida

April 23

Billiga Kryssningar i Jacksonville, Florida


Njuter av en romantisk måltid och kryssning längs Jacksonville, gör Florida Crowne Plaza Riverfront för en minnesvärd upplevelse. Sunset middagskryssningar ger en unik möjlighet att ta i ljuset av Floridas största stad. Ligger på St Johns River, har Jackson haft ett rykte om att erbjuda många kulturella evenemang. Tillbringa en dag besöker områdets museer och komplettera upplevelsen med en middag på en av stadens tre kryssningar tillgängliga för allmänheten och privat bruk.

Jacksonville Princess II

Mat på revbensspjäll medan du kopplar på din båt-för-kväll lämnar ett minne att njuta. För mer än 25 år, har besättningen på Jacksonville Princess II tillhandahålls både offentliga och privata charterkryssningar. Yachten öppnar upp för allmänheten för semester händelser, som Alla hjärtans dag och nyårsafton. Begränsade reservationer accepteras för dessa händelser. Middag för två, kostar mellan $ 50 och $ 150, inkluderar smårätter och förrätter, som filet mignon eller stoppade fläsk. Främst en privat charter yacht, har Jacksonville Princess II bröllop och speciella paket händelse.

Jacksonville Princess II
PO Box 17773
Jacksonville, FL 32245-7773
877-338-6767
jacksonvilleprincessii.com

Lady St. Johns

Lady St Johns öppnar för allmänheten dining 10 gånger per år. Denna gammaldags paddla båt rymmer upp till 250 personer. Public middagskryssningar springa runt $ 40 per par och inkluderar middag, DJ och en kontant bar. Leta efter juli och november offentliga kryssningar när ljus parader och fyrverkerier gör upplevelsen extra speciella.

River Cruises
1840 Perry Place
Jacksonville, FL 32207
904-306-2200
jaxrivercruises.com

Anna Lee

Fira en speciell middag på en flodbåt ger kvällen lite extra stil. The Annabelle Lee, som också ägs av River Cruise, har en mindre kapacitet på 150 och passar mer intima sammankomster. Medan paddleboat öppnar för allmänheten vid vissa tillfällen, gör den här båten också en bra plats för privata fester, som bröllop, födelsedagar, julfester, bar mitzvahs och bat mitzvahs. Bröllop paket tar bort trycket bruden genom att inkludera catering, tårta, mat och dans. Båtens lägre, medföljande nivå har luftkonditionering, värme och full bar, medan den övre däck har en krontäckning och utrymme för en DJ och dans.

River Cruises
1840 Perry Place
Jacksonville, FL 32207
904-306-2200
jaxrivercruises.com


  

Kommentar