Hur man använder en tomat Slicer

October 19

Det finns inget godare än en färsk tomat i din sallad, på smörgås eller läggas till din favoritrecept. Men om du någonsin har försökt att skära en tomat, vet du att det kan vara svårt att få perfekt jämna skivor. (Speciellt när du kommer till slutet av en tomat.) Så för att göra ditt liv enklare, och minska riskfyllda av misstag skära fingrarna, använda en tomat slicer.

Instruktioner

1 Tvätta tomater och ta bort eventuella klistermärken. Eftersom du kommer att intag av huden på tomat, du vill vara säker på att tvätta den i varmt vatten noga innan du använder skivare. Sedan klappa torrt med en pappershandduk.

2 Ta bort stammen av tomat under användning av en kniv. Placera tomat på din skärbräda och gör en liten rund snitt runt kärnan av tomatstammen. När du har gjort cirkeln stammen kommer lätt bort.

3 Rikta din tomat med skivaren. Det finns två huvudtyper av tomatskärmaskiner som arbetar med samma grundprincip. En handhållen tomat slicer, och en mer industriell version som ser ut ungefär som en deli kött slicer. Om du använder den handhållna versionen, helt enkelt placera tomat slicer över tomat på din skärbräda att anpassa. Om du använder mer industriell version, placera tomat i månen formade styr.

4 Skiva din tomat. Om du använder den handhållna versionen, tryck ner ordentligt och vassa blad kommer att resa rakt igenom tomat. Om du använder den industriella versionen, tryck handtaget framåt, som rör sig månen formade styrningen och pressar tomat genom bladen.

Tips

  • Tomat skärmaskiner är mycket vassa. Den industriella versionen har en guide på den för att skydda fingrarna.

  

Kommentar